با تلاش پژوهشگران آمریکایی صورت می‌گیرد

آزمایش خودکار تشخیص کروناویروس طی ۲۴ ساعت

پژوهشگران آمریکایی، روش جدیدی برای تشخیص گسترده وجود کروناویروس ابداع کرده‌اند که می‌تواند آزمایش را با کمک پلتفرم‌های خودکار انجام دهد و نتایج را طی ۲۴ ساعت آماده کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از ساینمگ، افزایش ظرفیت بررسی می‌تواند به نظارت اطمینان‌بخش و بدون محدودیت بر گسترش کووید- ۱۹ کمک کند.

"دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند"(UMSOM)، از ابداع یک روش مبتکرانه آزمایش کووید- ۱۹ در مقیاس بزرگ خبر داده است که می‌تواند قابلیت آزمایش را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

این پروژه، با حمایت و همکاری "دانشگاه مریلند در بالتیمور"(UMB) صورت می‌گیرد و تاکنون ۲.۵ میلیون دلار بودجه جذب کرده است.

پژوهشگران امیدوارند که این روش جدید نهایتا تا چند ماه دیگر بتواند امکان انجام دادن ۲۰۰۰ آزمایش را در هر روز فراهم کند و امکان دسترسی به آزمایش را در مریلند افزایش دهد.

"لری هوگان"(Larry Hogan)، فرماندار مریلند گفت: ایالت ما، مدیریت هر نوع ابزاری را در حوزه سلامت پزشکی ادامه خواهد داد تا بر گسترش کروناویروس غلبه کند. افزایش توانایی آزمایش کووید- ۱۹، یک پیشرفت محسوب می‌شود و من می‌خواهم از دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند برای تلاش در این زمینه تشکر کنم.

در این روش، نمونه‌های به دست آمده از بیماران، روی پلتفرم‌های رباتیک و با فناوری‌های خودکار موجود در دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند، آزمایش می‌شوند. جذب بودجه جدید می‌تواند به افزودن پلتفرم‌های بیشتر و افزایش ظرفیت آزمایش کمک کند. تحلیل نمونه‌ها، در بخش آسیب‌شناسی دانشگاه مریلند صورت خواهد گرفت.

دکتر "کلیر فریزر"(Claire Fraser)، سرپرست این پژوهش گفت: ما در این پروژه، به تکنسین‌های بیشتری نیاز خواهیم داشت تا ظرفیت کار را افزایش دهند. بدین ترتیب، آزمایش‌های بیشتری صورت خواهند گرفت.

بیشتر ساکنان ایالت مریلند باید برای دریافت نتیجه آزمایش خود، حدود یک هفته و حتی بیشتر صبر کنند اما این روش جدید می‌تواند نتایج را طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت به بیماران و پزشکان ارائه دهد.

تحلیل نمونه‌ها، یک فرآیند چندمرحله‌ای است که طی آن، آر.ان‌.ای ویروس خارج می‌شود تا کد ژنتیکی آن مورد بررسی قرار بگیرد. نمونه‌ها نهایتا در آزمایشگاه دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند بررسی می‌شوند تا مشخص شود که شامل کروناویروس هستند یا خیر. خودکارسازی این مراحل، گام مهمی برای افزایش توانایی آزمایشگاه در بررسی هزاران نمونه در روز به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99012312419
  • خبرنگار : 71604