سعید رسولی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: آمار بلیتهایی که تاکنون مسترد کردهایم و بهای آن را شرکتهای حمل و نقل ریلی به مردم دادهاند، مشخص است و تاکنون میتوان گفت بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان به مردم پرداخت شده است اما خسارتهایی که به حوزه حمل و نقل ریلی وارد شده فقط مربوط به استرداد بلیتها نیست و محدود به دیروز و امروز هم نخواهد بود. بنابراین مطالعاتی در حال انجام است و به زودی اعداد و ارقام دقیقی در محاسبات و ارزیابیهای صورت گرفته مشخص خواهد شد.
وی افزود: به غیر از مبلغی که حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بابت استرداد بلیت شرکتها متضرر شدهاند، خساراتی به آنها بابت نخریدن بلیت قطار وارد شده و بنابراین در ستاد مقابله با کرونا این موضوع نیز در نظر گرفته میشود تا ضمن تقویت بخشهای مختلف از رکود در این حوزه جلوگیری شود و چرخ کارخانجات و صنایع مرتبط بچرخد.
مدیرعامل شرکت راه آهن با بیان اینکه ممکن است شیوع ویروس کرونا تا ماههای آینده نیز آثار خود را روی بخشهای مختلف بگذارد، گفت: تاکنون اعتباری به حوزه حمل و نقل ریلی از سوی ستاد مقابله با کرونا پرداخت نشده است اما به زودی این اتفاق میافتد و اعتبارات لازم به آنها پرداخت خواهد شد.
وی تاکید کرد: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه صرفا نگاه اقتصادی ندارد و به منابع انسانی توجه ویژهای میکنیم چرا که اتفاقاتی مانند ویروس کرونا گذراست و نیروی انسانی سالهای سال با ما کار کرده و نمیتوانیم آن را تعدیل کنیم. از همه شرکتهای همکار غیردولتی خواهش کردهایم تا نیروی انسانی خود را تعدیل نکنند و دولت نیز کمک خود را مشروط به این مسئله کرده است.
انتهای پیام