راهنما و به‌روزترین قیمت لوله + روز بازار

لوله‌ها با توجه به نوع کاربردی که دارند در انواع مختلفی تولید و در بازار عرضه می‌شوند که هر کدام از آن‌ها با توجه به هدفی که دنبال می‌کنند ، ضخامت و ابعاد مختلفی دارند و در انواع مختلف لوله‌های آبرسانی، لوله داربستی، لوله صنعتی، لوله مبلی، لوله گاز رسانی و همچنین لوله گالوانیزه طبقه ‌بندی می‌شوند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فولادیوم، لوله‌های صنعتی جزو لوله‌های درزداری هستند که بیشترین ضخامت را در مقایسه با سایر لوله‌ها دارند و به آن‌ها لوله‌های گوشتخوار صنعتی هم گفته می‌شود و در ساختمان سازی و در صنایع ساختمانی و سازه‌های سبک و سنگین فلزی و پتروشیمی و نفت و گاز از این لوله ها استفاده می شود.

در ایران کارخانه‌های مختلفی وظیفه تولید لوله ها را بر عهده دارند که معمولا از لوله ها برای انتقال مایعات، گازها و مواد نفتی استفاده می‌شود.

لوله های گالوانیزه هم جزو لوله های فولادی هستند که با استفاده از دنده پیچ‌ها به یکدیگر وصل می‌شوند و در دو دسته لوله گالوانیزه آهنی و همچنین لوله گالوانیزه فولادی تولید می‌شوند که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند و در ساخت و ساز استفاده زیادی از آن‌ها می ‌شود و لوله‌های داربستی جزو لوله های درزدار محسوب می‌شوند که در ساخت آن‌ها از ورق سیاه استفاده شده است .

یکی دیگر از انواع لوله ها که بسیار پر کاربرد هستند لوله های آبرسانی می‌باشند که در جنس‌های مختلف تولید می‌شوند و با توجه به جنسی که دارند نحوه اتصال آنها با یکدیگر متفاوت است. معمولاً برای جمع آوری فاضلاب و همچنین در زمینه آبرسانی از لوله های آهنی و لوله های پلاستیکی استفاده می‌شود و این لوله ها انواع مختلفی دارند که هر کدام از آن‌ها با توجه به هدف و کاربردی که دارند قطر متفاوتی خواهند داشت.

معمولاً قطر لوله های گالوانیزه تا ۸ اینچ است و نکته‌ای که باید در رابطه با لوله های گالوانیزه مد نظر داشته باشید این است که در لوله و اتصالات آنها نباید از جوشکاری استفاده شود و لوله های پلاستیکی هم انواع مختلفی دارند که به ۶ دسته تقسیم می‌شوند و برای سیالات با فشار بالا از آنها استفاده می‌شود و خاصیت جمع شوندگی دارند و انعطاف پذیر هستند.

از لوله های مسی نیز برای اهداف مختلفی استفاده می‌شود که در چند سطح لوله مسی شاخه، لوله مسی کلاف، لوله مسی کویل و لوله مسی مویین قرار دارند که مهمترین ویژگی لوله های مسی قدرت بالای انتقال جریان الکتریکی می‌باشد و با توجه به همین ویژگی در زمینه‌های مختلفی از این لوله ها استفاده می شود.

لوله های گالوانیزه به دو دسته لوله های درزدار و بدون درز تقسیم می‌شوند که به لوله های آهنی بدون درز لوله مانیسمان هم گفته می‌شود .

لوله های سیاهی که درزدار هستن جز لوله های فولادی محسوب می ‌شوند که با استفاده از جوش مستقیم ورق های فولادی آنها را تولید می کنند و فشاری که روی این لوله ها پیاده می‌شود ۶ بار هست و معمولاً برای لوله های شوفاژ و لوله هایی که در موتورخانه می ‌باشد از لوله های سیاه درزدار استفاده می‌کنند.

موارد مختلف زیادی بر روی قیمت لوله ها تاثیر گذار است و باید قبل از خرید حتما در ابتدا هدف خود را مشخص کنید تا با توجه به ویژگی های مربوط به هدف مورد نظر ، خرید را انجام دهید . بهتر است مستقیما ازخود کارخانه ‌ها خرید را انجام دهید تا با کوتاه شدن دست واسطه ها سود بیشتری نصیب شما شود و قیمت محصول برایتان مقرون به صرفه تر باشد و سعی کنید حتی با تفاوت قیمت مشخص ، کیفیت بالاتری از محصولات را خریداری کنید تا مدت زمان بیشتری برای شما کار کند و دوام بیشتری داشته باشد زیرا گاهی اوقات این لوله ها به صورت کاملاً پایه در قسمت هایی از ساختمان استفاده می شوند که در صورت پایین بودن کیفیت آن ها ، هزینه تعویض صرفاً مربوط به همان قسمت نشده و گاهی شما متحمل ضررهای چندین برابر خواهید شد.

همچنین نوسانات بازار و قیمت ارز هم روی قیمت لوله ها تأثیرگذار می باشند که در ادامه قیمت انواع لوله را که مربوط به کارخانجات مختلف است مشاهده می کنید تا با کسب آشنایی در زمینه حدود قیمت لوله ها تصمیم‌گیری بهتری برای بودجه خود اتخاذ کنید.

 قیمت لوله

لیست قیمت لوله در فولادیوم

امکان دریافت آخرین قیمت لوله شامل لوله آبرسانی، لوله داربستی، لوله صنعتی، لوله مبلی، لوله گازرسانی و لوله گالوانیزه از بهترین کارخانه‌ها و دریافت مشاوره تخصصی در مورد قیمت آهن و خرید انواع آهن‌آلات در وب‌سایت فولادیوم (fooladiom.com) برای راحتی کاربران آماده‌ شده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • چهارشنبه/ ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99012011169
  • خبرنگار : 30054