استاندار کرمان:

سیل کرمان به میدان تقابل تبدیل شده بود نه تعامل! /فرهنگ ما این است که یارو یاور یکدیگر باشیم

استاندار کرمان با انتقاد از برخی از رفتارها در سیل اخیر در استان کرمان عنوان کرد: متاسفانه در مواجهه با سیل اخیر یک مسابقه مصاحبه به راه افتاده بود و شاهد یکسری تخریب ها و تبلیغ هایی بودیم که در حال بر هم زدن وحدت و تعامل در استان کرمان بود.  اینکه مرتبا از سوی برخی مطرح شود که در منطقه جازموریان و زهکلوت دولت کجاست؟  یا فلان گروه و فلان ارگان کار نمی‌کنند!  شهردار منطقه کجاست؟ و ...  اتفاقات خیلی بدی بود که همه زحمات مسئولین را برباد داد این در حالی است که فرهنگ ما کمک به مردم است و نه راه انداختن مسابقه مصاحبه بر علیه هم!

دکتر "محمدجواد فدایی" عصر امروز ۱۶ فروردین‌ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران با محوریت سیل اخیر سوم اسفندماه در جنوب و شرق استان کرمان گفت: یکشنبه سوم فروردین بارندگی بیش از پیش بینی های اداره کل هواشناسی را در مناطق جنوبی شرقی استان کرمان شاهد بودیم که باعث بروز برخی مشکلات در این مناطق شد.

وی با بیان این مطلب که در برخی از نقاط استان کرمان بارندگی‌ها سیل‌آسا بود، تصریح کرد: در جنوب استان شاهد سیلابی شدن رودخانه‌ها بودیم به‌طوری‌که میزان بارندگی در شهرستان کهنوج به حدود ۱۴۰ میلیمتر رسید.

استاندار کرمان از بحران‌های پیش پای مسئولان سخن به میان‌آورد و اظهار کرد: متاسفانه در مواجه با این بحران برخی از خطوط آب، برق و همچنین تلفن‌ها قطع و حوزه خطوط ارتباطی دچار مشکل جدی شده بود.

وی با یادآوری سیل‌های چند سال اخیر در جنوب استان کرمان بیان کرد: سیل‌بند دشت جیرفت (سیل بند خرم) در سال ۵۲ یا ۵۳ ساخته شد و قرار بود این سیل بند تا منطقه جازموریان نیز ادامه پیدا کند که متاسفانه این موضوع رها شده بود که در جلسه ویدیو کنفرانس با رییس جمهور  در ایام نوروز ۹۹،  از دکتر روحانی درخواست اجرای عملیات تکمیل این سیل‌بند تا منطقه جازموریان را دادیم که خوشبختانه رییس جمهور با این درخواست موافقت و درخواست ما به سازمان برنامه و بودجه کشور ارجاع داده شد تا تسهیلات لازم برای تکمیل این پروژه در اختیار استان کرمان قرار گیرد و استان نیز به صورت جدی پیگیر این تخصیص اعتبار خواهد بود.

فدایی با انتقاد از برخی از رفتارها در سیل اخیر در استان کرمان عنوان کرد: متاسفانه در مواجهه با سیل اخیر یک مسابقه مصاحبه به راه افتاده بود و شاهد یکسری تخریب ها و تبلیغ هایی بودیم که در حال بر هم زدن وحدت و تعامل در استان کرمان بود.  اینکه مرتبا از سوی برخی مطرح شود که در منطقه جازموریان و زهکلوت دولت کجاست؟  یا فلان گروه و فلان ارگان کار نمی‌کنند!  شهردار منطقه کجاست؟ و ...  اتفاقات خیلی بدی بود که همه زحمات مسئولین را برباد داد این در حالی است که فرهنگ ما کمک به مردم است و نه راه انداختن مسابقه مصاحبه بر علیه هم!

وی با تاکید برآنکه بنا بر اصل خدمت است، اظهار کرد: ما در شرایط خاص تحریم هستیم و قطعا نوع کمک‌ها نیز براساس یکسری ضوابط و پروتکل‌ها انجام می‌شود. نباید مرتبا برعلیه یکدیگر مصاحبه کنیم. نباید علیه فرهنگ و پیشرفتمان باشیم چرا چنین جوی را ایجاد می‌کنید؟  فرهنگ ما این است که یارو یاور یکدیگر باشیم.

استاندار کرمان با اشاره به اینکه سیل رودبار جنوب، به میدان تقابل تبدیل شده بود نه تعامل! خطاب به رسانه‌های استان نیز گفت: رسانه‌ها نباید هر مطلبی که هر فردی بیان کرد، را منتشر کنند و جو را به سمت دعوا و مرافعه و عدم تعامل سوق دهند و به جای آنکه مشکلات مردم را رفع کنیم به کارهای دیگر بپردازند.

وی با اشاره به اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌ها عنوان کرد: مردم احساس می‌کنند که نیروهای نظام با یکدیگر دعوا دارند و این ظلم است که خدمات صادقانه برخی از مسئولان نادیده گرفته شود. نباید فضا و جو را به سمت ناامیدی مردم سوق دهیم ضمن آنکه مسئولین می‌آیند و می‌روند و این نظام است که می‌ماند؛ لذا فضا را متشنج نکنید.

استاندار کرمان با بیان این مطلب که پیرو فرهنگ امام علی (ع) باید باشیم، افزود: در مجموع ما نباید طوری رفتار کرد که مردم احساس کنند که مسئولین کار نمی‌کنند و نباید مردم را در شرایط کنونی  دلسرد کرد.

عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان درباره پیشنهاد فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان برای ورود قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به پروژه لایه روبی رودخانه های جنوب استان کرمان عنوان کرد: مقرر شد قراردادی با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با مدیریت حوزه معاونت عمرانی استانداری و شرکت آب منطقه‌ای استان در راستای لای‌روبی مسیل‌ها و احداث سیل بندهای کوچک منعقد شود.

فدایی با اشاره به اینکه یک هزار چشمه سرویس بهداشتی در جنوب استان و شرق احداث خواهد شد، تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و سپاه انقلاب اسلامی برای تعمیر و احداث مسکن مناطق سیل‌زده همکاری مشترکی داشته باشند تا کارها در این حوزه سریعتر انجام شود.

وی با اشاره به تلف شدن تعدادی از دام‌های جنوب استان در سیل اخیر ادامه داد: ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) متعهد شده این میزان دام‌ تلف شده برای مردم این منطقه را تامین کند.

به گزارش ایسنا، "سید مصطفی آیت‌الهی‌موسوی" معاون امور هماهنگی عمرانی استاندار کرمان نیز در این جلسه عنوان کرد: برخی از چاه‌های این منطقه غیرقانونی است و برخی‌ از افراد حریم پل‌ها را تصرف و کشاورزی کرده‌اند که باعث تخریب پل و زمین‌های کشاورزی در این منطقه شده است

وی با اشاره به برخی از اخبار منتشر شده درباره عدم عملکرد مناسب برخی ارگان ها در این وضعیت، اظهار کرد: همه موظفیم که به عنوان یک مجموعه واحد و با همدلی و تعامل مشکلات مردم را حل کنیم.

به گزارش ایسنا، "یحیی صادقی" مدیرکل کمیته امداد استان کرمان، نیز در این جلسه گفت: ۳۰ درصد جمعیت بخش زهکلوت تحت پوشش کمیته امداد هستند و در سیل اخیر ۴ هزار و ۸۰۰ خانوار که مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) بودند، خسارت دیدند که تاکنون یک ماه حقوق مازاد به حساب آنها واریز شد و امروز تصمیم گرفتیم که یک حقوق مازاد دیگر نیز به حساب آنها واریز شود.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با بیان آنکه این سیل خساراتی به طرح‌های گلخانه‌ای که کمیته امداد احداث نموده، وارد کرده است که میزان خسارت وارده ارزیابی شده و پیگیر دریافت بودجه برای جبران این خسارات هستیم افزود: تاکنون ۱۰ واحد مسکونی برای اهالی پیرچوشاب احداث کرده‌ایم اما متاسفانه این روستا کد ندارد که باید دستگاه‌های مربوطه این مشکل را حل و فصل کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99011608209
  • خبرنگار : 50189