به گزارش ایسنا به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، عبدالهاشم حسننیا افزود: از ۲۵ اسفند پارسال تا ۱۴ فروردین امسال، بالغ بر ۷۶۷هزار تن کالا در قالب ۳۱ هزار سفر از بنادر کشور به مقاصد داخلی حمل شده است که بندر امامخمینی (ره) با ۵۳ درصد کالاهای اساسی بیشترین و بندر امیرآباد با ۱۶ درصد رتبه دوم را در این خصوص به خود اختصاص دادهاند؛ ضمن این که بندر چابهار با افزایش چشمگیر ورود حمل کالاهای اساسی با ۱۰ درصد رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه برای تامین کالاهای اساسی مردم تمهیدات ویژهای اتخاذ شده است، افزود: فارغ از محمولههایی که در طول سال وارد کشور میشود، کشتیهای زیادی منتهی به اواخر اسفند و فروردین ماه وارد شدند که این وضعیت همزمان با شرایط خاص کشور به لحاظ گسترش بیماری کرونا و اتخاذ تدابیر مختلف برای مهار این بیماری بوده است. این در حالی است که معمولا در طی همین ایام و بهویژه در فروردین ماه به علت شرایط ایام نوروز همه ساله حمل کالاها به کمترین میزان خود می رسد اما امسال با تدابیر و مساعدتهای صورت گرفته، این مهم انجام شد.
حسن نیا اعلام کرد: با نگاه ملی که در خصوص ضرورت فعالیت ناوگان عمومی کالا و مسافر در کشور وجود دارد، مشکلی در خصوص حمل و نقل انواع کالاها از جمله کالاهای ضروری مردم وجود ندارد و ناوگان باری مشکلی در تردد در راههای کشور ندارند و امید آن است که شاهد موارد جزیی برخوردها و ناملایمات تحمیل شده به رانندگان فداکار در روزهای اول طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا نباشیم.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از رفتار خصمانه اشرار در جاده ایرانشهر که منجر به از دست رفتن مرحوم محمدتقی مهابادی یکی از رانندگان شریف کشورمان شد که در صف مقدم حمل تجهیزات بیمارستانی و کالاهای اساسی مورد نیاز هم وطنان خود در ایام پیکار با کرونا خدمت می کرد، اظهار تأسف و تأثر کرد و گفت: بی شک آن مرحوم و تمامی رانندگان تلاشگر ناوگان حمل و نقل عمومی جزو خانواده بزرگ وزارت راه و شهرسازی و تحت حمایت این وزارتخانه محسوب می شوند. یقیناً نقش پررنگ رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی در جابجایی کالاهای ضروری هموطنان در این برهه زمانی خاص در کارنامه افتخار آمیز این غیورمردان ثبت و ضبط خواهد شد.
انتهای پیام