عطاء اله ربانی رئیس پارک علم و فناوری البرز در مراسم بهره برداری خط تولید این مواد مورد نیاز برای مقابله با ویروس کرونا با اشاره به توانمندیهای پارک علم و فناوری البرز گفت: در حال حاضر شش شرکت دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز با توجه به نیاز کشور برای مقابله با ویروس کرونا بسیج شدهاند و با همت بالا برای حل مشکلات کشور در شرایط کنونی تلاش میکنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مدیرعامل شرکت آواژن پویش مستقر در پارک علم و فناوری البرز گفت: طیفی از مواد تخصصی ضدعفونی کنندهها را طراحی کرده و تولید می کنیم که برای مراکز تحقیقاتی به دلیل ماهیت ویژه فضاها و فرایندهای کار در حیطه بیولوژی و مولکولی و تحقیقات پزشکی کاربرد دارد.
غلامرضا طاهری پاک مدیرعامل شرکت آواژن پویش مستقر در پارک علم و فناوری البرز با اعلام این که نام یکی از این محصولات ، محلول ضد عفونی کننده سل پاد است گفت: در سبد محصولات مولکولی خود طیف تخصصی ضدعفونی کنندهها را طراحی کرده و قرار داده بودیم.
وی افزود: فناوری اصلی ما بر مبنای ضدعفونی کنندههای بدون الکل بوده که اثر خشک کنندگی پوست، کم بودن دوام پایداری، تحریک سیستم مخاطی بدن را در فضاهای تحقیقاتی نداشته باشد. در حقیقت ضدعفونی کنندههای فاقد الکل دست و سطح، نسل نوین ضدعفونی کنندهها هستند. هر چند در مقایسه الکل سرعت عمل بیشتری دارد اما محصولات ما پایایی تاثیر، سازگاری با سیستمهای زیستی و محدوده ضدعفونی کننده وسیعتر و زیست سازگاری بیشتری دارد.
طاهری با اشاره به اینکه زمینه فعالیت ما در زمینه تولید محصولات بیولوژی مولکولی و محصولات سلامت محور است گفت: تولید دانش فنی محصولات ضد عفونی کننده از محورهایی است که مورد توجه بوده و موفق به تولید محصول شده ایم.
غلامرضا طاهری پاک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و مدیرعامل شرکت آواژن پویش مستقر در پارک البرز خاطرنشان کرد: یکی از زمینههای فعالیت ما توسعه فناوری در حوزه سلامت دیجیتال است و به این حوزه مانند یک حوزه بین رشته ای توجه می کنیم و تلاش میکنیم از فارغ التحصیلان رشتههای مکانیک، الکترونیک و کامپیوتر استفاده کنیم.
وی افزود: زمینه فعالیت ما بین رشتهای است و تلاش میکنیم در بسیاری از فعالیتها از هوش مصنوعی هم استفاده کنیم.
وی از اشتغال ۱۲ نفر در این واحد فناور خبر داد و گفت: با فعال کردن بخش تحقیق و توسعه تلاش میکنیم هم از امکانات پارک علم و فناوری البرز و هم دانشگاه علوم پزشکی ایران برای تجاری سازی ایدهها استفاده کنیم.
انتهای پیام