مجتبی راعی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بیمارستان ها، جایگاه های عرضه سوخت و مراکز خرید، اماکنی هستند که بیشترین نگرانی درباره شیوع ویروس در آنها وجود دارد و دستورالعمل های لازم به جایگاه داران ابلاغ شده است.
وی افزود: در جلسات شورای تامین و ستاد شهرستانی مبارزه با کرونا پیشنهاد تعطیلی اصناف را داده بودیم. اواسط اسفند هم با دعوت از صاحبان فروشگاه های بزرگ و اصناف خواستیم به صورت خودجوش نسبت به تعطیلی اقدام کنند، اما چون برای تعطیلی بازار نیاز به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا بود عملا این تعطیلی اتفاق نیفتاد.
فرماندار ویژه شهرستان نجف آباد ادامه داد: تعطیلی بازار نجف آباد به دلیل تاثیر سوئی که ممکن بود بر بازار سایر شهرستان های همجوار داشته باشد باید حتما با هماهنگی ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام می شد. مکاتباتی هم با فرمانداران شهرهای همجوار مبنی بر کنترل تردد از طریق پایانه های مسافربری داشتیم.
راعی خاطر نشان کرد: پس از دستور رییس جمهور مبنی بر تعطیلی اصناف غیر ضروری، دستورالعمل های لازم را به اصناف ابلاغ کردیم. نگرانی ما از پیک دوم ازدحام مردم از پنج تا پانزدهم فروردین ماه است و ممکن است باز هم شاهد تردد و ازدحام جمعیت باشیم.
فرماندار نجف آباد از تعامل و همکاری مناسب در میان مسئولان خبر داد و تاکید کرد: در شهرستان نجف آباد هیچ گونه عدم تعامل و همکاری بین مسئولان وجود ندارد. علاوه بر بازار، درباره ادارات هم به این جمع بندی رسیده بودیم که باید تعطیلی شوند، اما به عنوان فرماندار باید تابع دستورالعمل های ابلاغی هم باشم. اگرچه ممکن است شخصا نظر دیگری داشته باشم. در دستورالعمل ها ملاحظات تمام جوانب وجود دارد و تبعات امنیتی، اجتماعی و اقتصادی نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
وی درباره تصمیم دادستان مبنی بر تعطیلی بازار نجف آباد در روزهای پایانی سال گذشته گفت: در جلسات متعددی که داشتیم به این جمع بندی رسیده بودیم که ازدحام در بازار نجف آباد مشکل ساز است. حتی بارها هم از مسئولان استانی این مطالبه را داشتیم. توصیه من به دادستان شهرستان هم این بود که با توجه به محدودیت های موجود، این تعطیلی در قالب برخورد با تخلفات بهداشتی صورت بگیرد. دستور رییس جمهور درباره تعطیلی بازارها و اصناف غیر ضروری هم در همین راستا است که اگر قبل از عید نوروز این اتفاق افتاده بود می توانستیم کنترل بهتری بر شرایط داشته باشیم.
مجتبی راعی با گلایه از عملکرد برخی از رسانه های شهرستان درباره نحوه انعکاس اخبار، خاطرنشان کرد: معتقدم باید از ظرفیت های خبرنگاران در امر اطلاع رسانی استفاده کنیم. به همین جهت در جلسات ستاد مدیریت بحران شهرستان مصوب شد که رییس شبکه بهداشت و درمان نجف آباد طی نشست های خبری با خبرنگاران، اقدامات انجام شده در شهرستان را اعلام کند. دعوت از خبرنگاران و حضور آنها در جلسه ستاد مبارزه با کرونا هم به همین منظور انجام شد.
وی افزود: در این شرایط بحرانی نیاز به همدلی بیشتری وجود دارد. انعکاس نادرست اخبار در این شرایط می تواند توان و انگیره اجرایی افراد را از بین ببرد. متاسفانه برخی از رسانه ها سعی داشتند عدم همدلی و همراهی مسئولان را نشان دهند. این گونه مسائل حاشیه ای باعث می شود از اصل قضیه غافل شویم.
راعی، از تولید مواد ضد عفونی کننده توسط پنج واحد صنعتی در نجف آباد خبر داد و خاطرنشان کرد: از نظر تولید الکل و مواد ضد عفونی کننده در وضعیت مناسبی قرار داریم. با این حال توزیع محصولات این شرکتها بر عهده سازمان غذا و دارو است. پیشنهاد دادیم که سهمیه مشخصی از الکل و مواد ضد عفونی کننده در اختیار داروخانه های شبانه روزی شهرستان قرار گیرد تا بتوانند نیازهای مردم را پوشش دهند. در زمینه تامین مواد ضد عفونی کننده مشکلی نداریم. همچنین با وجود تیم های متعدد تولید ماسک های دو لایه و سه لایه، این محصول به تعداد کافی در اختیار شهروندان قرار دارد.
وی با تکذیب خبر ایجاد نقاهتگاه استانی در نجف آباد، تصریح کرد: ما برای رفع نیاز شهرستان آن هم در صورت کمبود تخت بیمارستانی برای بیماران بهبود یافته، مکان هایی را در نظر گرفته ایم که بیماران بتوانند دوران نقاهت خود را سپری کنند. این مکانها خارج از بافت مسکونی شهر است و مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند. باوجود پیش بینی های انجام شده، تاکنون نیازی به ایجاد نقاهتگاه که صرفا مورد استفاده شهرستان نجف آباد است نداشته ایم.
فرماندار نجف آباد با تقدیر از زحمات شبانه روزی کادر درمانی بیمارستان فاطمه الزهرا گفت: همیشه قدردان زحمات این عزیزان بوده و هستیم. مجموعه کادر درمانی شهرستان نجف آباد به ویژه بیمارستان فاطمه الزهرا، در این شرایط بیشترین خدمات را به جامعه ارائه می دهند به همین دلیل در نظر داریم در فرصتی مناسب تقدیر با شکوهی از کادر درمان این بیمارستان انجام دهیم.
انتهای پیام