توسعه کیت‌ تست ۱۰ دقیقه‌ای کروناویروس در انگلیس

دو شرکت‌ خصوصی انگلیسی مدعی شده‌اند که کیت‌های آزمایشگاهی تشخیص بیماری "کووید-۱۹"(COVID-۱۹) تولید کرده‌اند که می‌تواند در عرض ۱۰ دقیقه این بیماری را شناسایی کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، به نظر می‌رسد که با توجه به افزایش شیوع کروناویروس در انگلیس، سازمان بهداشت عمومی این کشور موضع خود را در مورد تجهیزات سریع آزمایشی تغییر داده است.

این سازمان تایید کرد که در حال ارزیابی کیت‌های آزمایش سریع برای تشخیص کروناویروس است.

شرکت انگلیسی "SureScreen Diagnostics" کیت آزمایشی ساخته که می‌تواند تا احتمال ۹۸ درصد، ابتلای افراد به کرونا ویروس را تشخیص دهد.

این شرکت خصوصی گفته که این آزمایش معتبر بوده و در انگلیس، ایرلند، آلمان، اسپانیا، سوئیس، هلند، ترکیه، امارات، کویت و عمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در همین حال، یک شرکت دیگر انگلیسی به نام "Mologic" در حال کار روی توسعه یک آزمایش ۱۰ دقیقه‌ای ارزان قیمت است که به مبارزه با بیماری در آفریقا کمک می‌کند.

دولت انگلیس مجموعا یک میلیون پوند برای حمایت از این شرکت برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس کمک مالی کرده است.

امید است که حدود سه ماه دیگر این شرکت قادر باشد این کیت آزمایشی ۱۰ دقیقه‌ای را به توسعه کامل برساند و به قیمت کمتر از یک دلار به فروش برساند.

نگرانی‌هایی راجع به صحت کامل این آزمایش‌ها وجود دارد و سازمان بهداشت عمومی انگلیس هشدارهایی نسبت به این آزمایش‌ها داده و گفته که اطلاعات کمی راجع به صحت دقیق این آزمایش‌ها وجود دارد.

در حال حاضر روش‌های اصلی برای انجام آزمایش و آمدن نتایج آن بین ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت طول می‌کشد.

مدیر شرکت Sure Screen اظهار کرد، ما سخت تلاش کردیم تا کیت آزمایشی بیماری کووید-۱۹ را بسازیم که بتواند تنها با استفاده از نمونه خون نوک انگشت افراد، طی ۱۰ دقیقه این بیماری را شناسایی کند.

به نظر می‌رسد که حدود ۱۷۵ هزار آزمایش با کیت‌های Sure Screen انجام شده و احتمالا برای ماه آتی بیش از دو میلیون از این کیت‌ها سفارش داده شود.

وضعیت آفریقا در شرایط این بیماری فراگیر مطلوب نیست. به همین دلیل کیت‌های شرکت "Mologic" به آفریقا ارسال می‌شود.

برای بیش از ۲۰۰ میلیون نفری که در نیجریه زندگی می‌کنند، تنها پنج آزمایشگاه قادر به نمونه گیری مردم این کشور در زمینه کروناویروس هستند.

شرکت Mologic پیش از این هم تست‌های مشابهی را برای بیماری‌هایی چون ابولا، سرخک و تب زرد ابداع کرده بود.

امید است که نمونه‌های کیت‌های این شرکت تا ماه ژوئن آماده شوند و توسط موسسات مختلف سراسر جهان مورد آزمایش قرار گیرند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98122720834
  • خبرنگار : 71603