آغاز عرضه میوه شب عید در استان

قیمت میوه شب عید در سمنان چقدر است؟

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: میوه نوروزی شامل سیب و پرتقال از امروز  ۲۷ اسفندماه در سطح استان توزیع می‌شود.

علی تشنه‌دل در حاشیه بازدید از واحدهای صنفی سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد:  قیمت میوه شب عید که از امروز ۲۷ اسفندماه در ۱۹۶ مرکز عرضه مستقیم شامل اتحادیه ها، عاملین سازمان میادین میوه و تره بار ، تعاونی های روستایی و فروشگاه های زنجیره ای به هم استانی‌ها عرضه می‌شود برای هر کیلو سیب 6 هزار و 500 و برای هر کیلو پرتقال 4 هزار و 900 تومان است.

وی تصریح کرد: میوه نوروزی شامل سیب و پرتقال می باشد که با قیمت مصوب سیب کیلویی ۶هزار تومان و 500 پرتقال 4 هزار و 900 تومان در مراکز عرضه مستقیم کالا عرضه خواهد شد و تمامی متصدیان واحدهای عرضه کننده موظف به نصب قیمت در معرض دید مشتریان هستند و سهمیه تمامی شهرستان‌ها نیز تفکیک شده و متناسب با نیاز هر یک از شهرستان‌ها میوه موردنیاز ارسال می‌شود.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: مردم از بابت تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز خود نگرانی نداشته باشند و کالاها به اندازه کافی تامین و انبار شده است و تا کنون هیچ گونه کمبودی در خصوص کالاهای اساسی در سطح استان نداریم و هم استانی های عزیز خرید کالاهای اساسی مورد نیاز خود را مدیریت کنند.

تشنه دل تصریح کرد: یک‌هزار و 100 تن میوه شامل سیب و پرتقال برای ایام پایانی سال و بازار شب عید استان در نظر گرفته شده است که تاکنون ۶۲۵ تن پرتقال و ۳۲۰ تن سیب در سردخانه های استان ذخیره سازی شده است و درصورت نیاز بازار این مقدار قابل افزایش خواهد بود.
انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 98122720785
  • خبرنگار :