/کرونا را با چهارشنبه‌سوری شعله‌ور نکنیم/

باری بر دوش کادر درمانی در چهارشنبه آخر سال اضافه نکنیم

ماندن در منزل و شرکت نکردن در مراسم چهارشنبه آخر سال می‌تواند چرخه انتقال ویروس کرونا را در هم بشکند.

همه ساله با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، مردم در آیینی سنتی، چهارشنبه آخر سال را با شیوه‌های مختلف جشن می‌گیرند. البته چند سالی است که آیین چهارشنبه‌سوری به چهارشنبه‌سوزی تبدیل شده و شادی‌های آن را با استفاده از مواد محترقه به تلخی کام افراد با آسیب‌دیدگی تبدیل کرده است.

آیین چهارشنبه‌سوری امسال با شیوع ویروس کرونا و حواشی آن گره خورده است⁦، به‌ طوری که این روزها همه امکانات بهداشتی و درمانی، توان و ظرفیت گروه‌های امدادی و نیروهای خدمات‌رسان برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اختصاص داده شده است.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، تا روز ۲۶اسفندماه، مجموع مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۴۹۹۱ نفر و مجموع درگذشتگان ناشی از ابتلا به این بیماری تاکنون به ۸۵۳ نفر رسیده است که خوشبختانه تاکنون ۴۹۹۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ نیز بهبود یافته و از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

وی به هم‌وطنان توصیه کرد که برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در خانه بمانند؛ چراکه کاهش ترددها سبب مقابله با این ویروس خواهد شد که حضور در خانه به همراه خودمراقبتی و دیگرمراقبتی است.

در چنین شرایطی ما نباید بار مضاعفی را بر دوش پرسنل بهداشتی و درمانی کشور در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل کنیم، زیرا آنان همه وقت و انرژی خود را برای تشخیص و درمان بیماران مشکوک و مبتلا به کرونا می‌گذارند؛ بنابراین امسال باید از انجام کارهای مخاطره‌آمیز به طور جدی پرهیز کنیم و با در خانه ماندن به قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا در استان و کشور کمک کنیم.

با توجه به وجود شرایط کنونی و شیوع قابل توجه ویروس کرونا در استان و کشور، برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس و مقابله با آن باید از هرگونه تجمعی در چهارشنبه آخر سال به طور جدی پرهیز کرده و در خانه بمانیم، زیرا این ویروس شیوع بالایی دارد و حضور افرادی که ناقل بیماری کرونا باشند در کنار یکدیگر خطرناک است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98122720704
  • خبرنگار : 50167