عرضه بذر پیاز به قیمت جان مردم!

مدیر جهاد کشاورزی جیرفت از بی توجهی متقاضیان بذر پیاز به رعایت فاصله اجتماعی و قطع زنجیره انتقال کرونا ویروس انتقاد کرد.

"علی سالاری" در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به چرایی تجمعات اخیر متقاضیان درب فروشگاه های عرضه بذر پیاز در این شهرستان گفت: علی‌رغم همه توصیه های بهداشتی متأسفانه متقاضیان بذر پیاز به صورت دستجمعی به فروشگاه های مدنظر مراجعه کرده اند که‌ حتی حضور کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان و نیروهای یگان بی تاثیر بود.

وی با ابراز تاسف از این موضوع افزود: به متقاضیان بذر پیاز پیشنهاد دادیم ضمن پرهیز از مراجعه گروهی، یک نفر به نمایندگی از آن‌ها برای دریافت بذر مراجعه کنند که متأسفانه موافقت نکردند.

سالاری از عرضه بذر پیاز توسط ۴ فروشگاه در شهر جیرفت خبرداد و اظهار کرد: امکان عرضه در محلی خارج از شهر وجود ندارد و تنها راه جلوگیری از تجمع درب فروشگاه ها همکاری متقاضیان است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان‌ جیرفت از متقاضیان بذر پیاز در خواست کرد با رعایت نکات بهداشتی و به خاطر حفظ سلامت خود وجامعه با عرضه کنندگان‌ همکاری کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۷:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98122720404
  • خبرنگار : 50286