به گزارش ایسنا بر اساس خبر رسیده، در پی ارتحال آیتالله محسن حبیبی ـ متولی مدرسه علمیه آیتالله مجتهدی تهرانی ـ حجتالاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی با حکم آیتالله علی اکبر رشاد، رییس شورای حوزههای علمیه استان تهران و تنفیذ و موافقت مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنهای با رأی هیات امنای مدرسه، مسؤول و متولی این مرکز علمی ـ دینی شد.
حجتالاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی از دانشآموختگان مدرسه آیتالله مجتهدی و از استادان سطوح عالی حوزه علمیه قم است.
در متن حکم آیتالله رشاد آمده است:
«حضرت مستطاب حجت الاسلام والمسلمین میرهاشم حسینی (مازال موفقاً)
با توجه به رأی هیات امنای محترم مدرسهی علمیه آیت الله مجتهدی تهرانی (قدّه) و تنفیذ و موافقت اکید رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله العظمی خامنهای (دام ظله الوارف)، جنابعالی را که صاحب خصائل راقی اخلاقی، مراتب عالی علمی و تجارب و تواناییهای ارزنده مدیریتی هستید، به عنوان مسؤول و متولی امور این مرکز علمی منصوب میکنم.
رجاء واثق دارم در سایه توکل به ساحت سبحانی و توسل به ذیل عنایات اهل بیت وحی(س)، خاصّه صاحب اصلی حوزههای علمیه (صانها الله عن الحدثان) حضرت بقیت الله (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء)، تدبیر و تلاش توام با اخلاص خود، مساعدت و معاضدت معاونان محترم، مدرسان و طلاب عزیز، مسیر مؤسس بزرگوار حضرت آیت الله مجتهدی (قدّس سرّه) را تداوم بخشیده، مساعی مخلصانه مسؤول راحلش حضرت آیت الله حبیبی (طاب ثراه) را به ثمر نشانده، شؤون آن مرکز فاخر را ارتقاء خواهید داد.
اهم اموری که توقع میرود، به طور ویژه و با اولویت آنها را پیگیری بفرمایید، عبارتند از:
۱ـ ارتقاء هیات امنای مدرسه و تقویت جایگاه آن بهمثابه مرجع تصمیمگیریهای اساسی آن مرکز.
۲ـ ارتقاء عوامل مدیریتی و علمی ـ تربیتی مدرسه فراخور شأن ممتاز آن واحد.
۳ـ ارزیابی و وضعیتسنجی آموزشی، تهذیبی و پژوهشی کنونه مدرسه و اتخاذ تدابیر لازم برای رفع نواقص و ارتقاء کیفی شؤون فوق، بر اساس شاخصهای ابلاغی مرکز مدیریت.
۴ـ تقویت جنبههای اخلاقی، تهذیبی و انقلابی طلاب با توجه به موقعیت برجسته آن مدرسه.
فرصت را مغتنم شمرده، فروتنانه و ادبگذارانه به روح مطهر و منور دو شخصیت بزرگوار، آیتین مجتهدی و حبیبی (قدّس سرّهما) درود میفرستم و متضرعانه از بارگاه بلند باری برای آنان غفران و علو درجات مسألت میدارم.
اللهمّ وفّقه و ایّای لما تحبّ و ترضی، و لاتجعلنا من الّذین یحسبون أنّهم یحسنون صنعاً، و اهدنا الی الصّواب و السّداد، فانّک خیر موفِّق و هاد. »
انتهای پیام