به گزارش ایسنا، تاکنون کروناویروس در آفریقا نسبت به آسیا و اروپا گسترش کمتری داشته است. با این حال شیوع اپیدمی در قارهای که سیستم درمانی آن سست و ناکارآمد است، نگرانی زیادی برانگیخته است.
رواندا روز گذشته (شنبه) از اولین مورد ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور خبر داد. به گفته وزارت بهداشت رواندا، تست کرونای یک مرد هندی که روز هشتم مارس از بمبئی (مومبای) به این کشور سفر کرده بود، "مثبت" بوده و این فرد در قرنطینه کامل قرار گرفته است.
خطوط هوایی روندا تمام پروازها به هند را تا تاریخ ۳۰ آوریل لغو کرده است و هزینه سفر را به مسافران بازپرداخت میکند.
به گزارش رویترز، رواندا نوزدهمین کشور آفریقایی است که کروناویروس به آن راه یافته است.
همچنین بنا به اطلاعیه وزارت بهداشت آفریقای جنوبی که روز گذشته (شنبه )منتشر شد، این کشور شماری از شهروندانش را از چین به کشور خود منتقل کرده است.
بر اساس این اطلاعیه، ۱۴۶ نفری که به آفریقای جنوبی برگشتهاند، در شهر ووهان، سرمنشأ کروناویروس، کار و زندگی میکردند. این افراد به ویروس مبتلا نیستند اما برای احتیاط باید به مدت سه هفته در قرنطینه باشند و تنها پس از اطمینان از سلامت کامل مرخص خواهند شد.
در آفریقای جنوبی تاکنون ۲۴ مورد از ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده اما تاکنون کسی جان خود را از دست نداده است.
وزارت بهداشت سودان نیز روز جمعه در اطلاعیهای خبر داد که روز پنجشنبه یک بیمار مبتلا به کروناویروس در این کشور فوت کرده است. این فرد ۵۰ ساله بوده و در اوایل ماه مارس به امارات سفر کرده بود.
وزیر بهداشت سودان اعلام کرد که بنا به تصمیم دولت، تمام مراسم و فعالیتهای جمعی و سفرهای غیرضروری تعطیل میشود و مسابقات ورزشی بدون تماشاچی برگزار خواهد شد.
وزارت بهداشت موریتانی نیز روز جمعه اولین مورد ابتلا به کروناویروس را گزارش داد. گفته شد که این فرد یک اروپایی بوده که روز ۹ مارس وارد پایتخت این کشور شده و اکنون در قرنطینه کامل قرار گرفته است.
به گزارش دویچهوله، کشورهای مراکش، تونس، مصر، الجزایر، سنگال، توگو، کامرون، بورکینا فاسو، کنگو، نیجریه، ساحل عاج، گابون، سودان، موریتانی، کنیا، اتیوپی، گینه و غنا کشورهایی هستند که پیش از این مواردی از ابتلا به بیماری را ثبت نموده و تدابیری برای مقابله با آن اعلام کردهاند.
انتهای پیام