عبدالکریم گراوند پیش از ظهر امروز در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: با هدف مقابله با کرونا، مدیران استانی و شهرستانی تا اطلاع ثانوی حق خروج از استان را ندارند و انجام ماموریت های اداری خارج از استان نیز ممنوع است.
وی ادامه داد: مدیران طرح و بخشنامه دورکاری را جدی گرفته و حداقل ۵۰ درصد نیروی انسانی را کاهش دهند، زیرا تصمیم بر تعطیلی ادارات به ستاد ملی مبارزه با کرونا سپرده شده است. همچنین ادارات استان، هیچ مهمانی را از سازمانهای مرکزی خود برای حضور در استان نپذیرند.
مقام عالی دولت در استان بوشهر اظهار کرد: افراد مشکوک باید با جدیت به محل قرنطینه انتقال داده و امکانات موردنیاز آنان نیز تامین میشود.
استاندار بوشهر با بیان اینکه کمبودی در زمینه اقلام مورد نیاز شب عید نداریم، تصریح کرد: به استثنای سوپرمارکت ها، نانوایی ها و میوهفروشی ها که اقلام ضروری را در اختیار مردم قرار می دهند، سایر صنوف تعطیلی را ادامه دهند. بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز نسبت به نظارت بر بازار و اقلام توزیع شده اقدام جدی کند.
این مسئول خاطرنشان کرد: نه تنها باید تردد از خارج استان کم شود، بلکه در استان نیز کنترلها را جدی بگیریم.
استاندار بوشهر با بیان اینکه جلسات غیرضروری در فرمانداری ها باید لغو شود، تاکید کرد: از مردم استان انتظار داریم موضوع بیماری کرونا را جدی بگیرند و به توصیه های دانشگاه علوم پزشکی توجه کرده و عمل کنند.
این مسئول افزود: جلسات غیرضروری ممنوع است و در صورت ضرورت تشکیل جلسه، نکات بهداشتی رعایت شود.
گراوند بیان کرد: پلیس و بسیج با جدیت در مسیر کنترل ورودیها حضور دارند، لذا افراد به بهانه دغدغه، خودسرانه به بستن مسیرها یا مداخله در کارها اقدام نکنند.
وی عنوان کرد: پویش فعالان اقتصادی استان بوشهر به عنوان یک طرح الگو در کشور مورد توجه بوده است.
مقام عالی دولت در استان بوشهر با اشاره به استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد برای مقابله با کرونا گفت: پویش در خانه بمانیم کار شایسته ای است که آغاز شده و باید در فضای مجازی گسترده تر شود.
عبدالکریم گراوند افزود: ۷۸ درصد از مبتلایان به کرونا در استان بوشهر بوشهری هایی بودند که به استانهای آلوده سفر کردند و این نشان می دهد که باید پویش در خانه بمانیم و سفر نکنیم را جدی بگیریم.
وی با اشاره به طرح غربالگری دانشگاه علوم پزشکی گفت: همه مردم استان برای مشخص شدن وضعیت بیماری کرونا در طرح غربالگری دانشگاه علوم پزشکی شرکت کنند.
استاندار بوشهر با بیان اینکه ماموریت های جداگانه ای به معاونت های مختلف استانداری برای مقابله با کرونا محول شده است، گفت: حوزه معاونت عمرانی کمیته ای را برای حمایت از دانشگاه علوم پزشکی در بخش مختلف پشتیبانی، متشکل از هلال احمر، راهداری، شهرداری ها و دهیاری ها تشکیل دهد.
وی بیان کرد: با هدف کنترل و مدیریت بیماری کرونا در شهر بوشهر، حوزه عمرانی استانداری بلوک بندی شهر بوشهر را با همکاری سپاه و ناجا انجام دهد.
این مسئول خاطرنشان کرد: نباید موجب اشاعه بی اعتمادی به متولیان کشور در فضاهای مختلف باشیم.
گراوند بیان کرد: شهرداران همچنان ضدعفونی کردن گلوگاه ها و شهرها و روستاها را در دستور کار خود قرار دهند.
استاندار بوشهر به وظایف حوزه اقتصادی استانداری هم اشاره کرد و گفت: حوزه معاونت اقتصادی استانداری بوشهر با مشارکت ادارات صمت، تعزیرات، فنی و حرفه ای، جهاد دانشگاهی، پارک علم و فناوری، معاونت غذا و دارو، بسیح و بانکها کارگروه توزیع و نظارت برای اقلام مورد نیاز برای مقابله با کرونا را مدیریت کند.
گراوند با تاکید بر بررسی وضعیت اقتصادی واحدهای تولیدی مشکل دار استان خاطرنشان کرد: موضوع تمدید استمهال بانکی واحدها و اصناف باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد چرا که واحدهای صنفی و تولیدی در بهترین زمان کسب و کار خود دچار چنین مشکلاتی شدند
وی اضافه کرد: در مورد نقل و انتقال مالی بین دستگاهی، از ستاد کشوری درخواست مهلت دو ماهه کردیم تا مشکلی برای دستگاه های اجرایی در این زمینه ایجاد نشود.
انتهای پیام