مقتدا شعوری روز گذشته (۲۲ اسفند) در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با تشریح اقدامات حوزه اجتماعی دانشگاه علومپزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، اظهار کرد: دانشگاه علومپزشکی استان، آمادگی کامل برای مقابله با ویروس کرونا را دارد ولی با اینحال باید حمایتهای همه جانبه از کادر درمانی استان صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه همه مردم در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان مسئولیت دارند، نه تنها دانشگاه علومپزشکی، افزود: همه مردم با در خانه ماندن میتوانند به قطع شیوع بیماری کرونا کمک کنند و نخبگان و بسیجیان استان نیز باید آموزشهای لازم را فرا گیرند و در راستای واقعیتشناسی اقدام کرده تا بتوانند مردم را با واقعیت آشنا کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه ایجاد پویش «هماکنون نیازمند همکاری سبزتان هستیم» در راستای خدمترسانی بهتر به بیماران و شناسایی و رفع نیازهای مردم، کادر درمانی و بیمارستانها و ساماندهی نقاهتگاه، از جمله مهمترین برنامههای دانشگاه علومپزشکی استان است، تصریح کرد: اکنون باید ماهیت، نحوه انتشار و کنترل بیماری کرونا را شناخته و با هماهنگی سایر ارگانها و نهادها برای مقابله با این بیماری پای کار باشند.
جانشین رئیس دانشگاه علومپزشکی استان زنجان با اشاره به اینکه مسئولانه اقدام کردن و همراهی نخبگان، خیرین و نهادهای مردمی برای از بین بردن بیماری کرونا موثر است، ادامه داد: همه تمهیدات اندیشده شده برای این است که بعد از اینکه بیماری کرونا را شکست دادیم همه در کنار هم این پیروزی را جشن بگیریم و داغدار عزیزی نباشیم.
شعوری با اشاره به اینکه زنجان اکنون وضعیت بدی ندارد ولی پیشبینی میشود آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان طی چند هفته آتی افزایش خواهد یافت، اظهار کرد: آمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان ۱۱۸ نفر است که ۱۷ مورد آن ابتلای جدید به این بیماری نسبت به روز گذشته است.
وی در پاسخ به سئوالی در رابطه با اینکه آیا مکانهایی برای نگهداری از بیماران مبتلا به کرونا در دوره نقاهت آماده شده است، افزود: مکان موردنظر برای نگهداری بیمارانی که دوران نقاهت خود را میگذرانند باید استانداردهایی به لحاظ رفاهی داشته باشد. در زنجان مسئولیت این امر به یک فرد جهادی سپرده شده و اردوگاه شهید باکری نیز برای این کار پیشنهاد شده است.
این مسئول در رابطه با شایعه پذیرش بیماران مبتلا به کرونای دیگر استانها در زنجان، تصریح کرد: استان زنجان چنین امکاناتی ندارد و جابهجایی بیماران از جمله سیاستهای وزارت بهداشت نیست؛ بنابراین این موضوع شایعهای بیش نیست.
جانشین رئیس دانشگاه علومپزشکی زنجان با تاکید بر لزوم هماهنگی برای انجام اقدامات پیشگیرانه، از جمله ضدعفونی معابر شهری، ادامه داد: دانشگاه در حال آماده کردن پکیج برای فعالیت در این حوزه است و از این به بعد علاقهمندان باید بر اساس این بستهها فعالیت کنند تا ضمن حفظ محیط زیست مانع سوءاستفاده سودجویان شویم.
شعوری با اشاره به اینکه ویروس کرونا حد و مرز ندارد ولی برای مواجهه با آن ضمن کنترل استرس، به صورت جدی باید از مراقبت از خود که در واقع مراقبت از عزیزان خودمان است را جدی بگیریم؛ چرا که همانطور که گفتم این روزها خواهد گذشت و نباید کاری کنیم که خود و یا اطرافیان آسیب ببینند، اظهار کرد: مردم میدانند که امکان خرید کردن بعد از رفع مشکل کرونا باز هم وجود دارد؛ مردم بدانند ماندن در خانه محافظت از خود، خانواده و در واقع جامعه است.
وی در رابطه با فراخوان دانشگاه علومپزشکی استان برای جمعآوری کمک در همه ابعاد، خاطرنشان کرد: لیست تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستانهای دانشگاه علومپزشکی زنجان شامل برونکوسکوپ، ترمومتر دیجیتالی، فشارسنج، پمپ انفیوزن، پایه سرم، مانومتر، ECG ۱۵، الکتروشوک، مانیتور علائم حیاتی، لارنگوسکوپ سه تیغ، تشک مواج، ترالی اورژانس، اکسیژنساز، راهاندازی ایزوله تنفسی، ونتیلاتور ثابت، ونتیلاتور پرتابل (آمبولانس)، ونتیلاتور نوزاد، الکتروشوک، تخت بستری، تخت ICU ۴۰ است.
انتهای پیام