کامران ندری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه اولین اقدام برای جبران ضررهای اقتصادی کرونا این است که هر چه زودتر شیوع این ویروس به حداقل برسد، گفت: برای حمایت از افرادی که بر اثر شیوع کرونا بیکار شدهاند، باید آنها تحت پوشش بیمه قرار بگیرند و بتوانند بیمه بیکاری دریافت کنند.
وی اظهار کرد: برخی از کشورها راهکارهایی را در این زمینه همچون کاهش نرخ بهره درنظر گرفتهاند تا با افزایش تقاضا مردم را به خرید و هزینه کردن تشویق کند. اما با توجه به شرایط اقتصادی موجود در کشور ما، کاهش نرخ بهره با مشکلاتی همچون تورم و تحریمها مواجه است که نمیتواند عملیاتی شود.
جبران ضررهای اقتصادی کرونا با به حداقل رسیدن شیوع آن
این کارشناس اقتصادی در پایان سخنانش با تاکید بر اینکه باید به کسبکارهای آسیب دیده از کرونا مهلت بدهند تا بدهیهای خود را پرداخت کنند، خاطرنشان کرد: در این زمینه باید سعی کنیم تا هر چه زودتر مانع شیوع بیشتر این ویروس شویم که در نتیجه این امر، ضرر و زیانهای اقتصادی هم کمتر شود.
به گزارش ایسنا، شیوع ویروس کرونا نه تنها سلامت و روان مردم را در کشور ما و سایر مناطق درگیر این ویروس تهدید میکند بلکه با کاهش مراجعات حضوری در اماکن عمومی در ماه پایانی سال که عمدتا روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است، به فعالان تجاری، اصناف مختلف و کارگران آنها هم آسیبهای جدی وارد کرده است.
انتهای پیام