جزئیات پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه شریف

متقاضیان پذیرش دکتری در رشته‌های تحصیلی دانشگاه شریف تا ۲۰ فروردین فرصت دارند برای شرکت در این دوره نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعتی شریف اعلام کرد در جهت حمایت از استعدادهای درخشان و در چارچوب ضوابط وزارت علوم از میان دانش‌آموختگان ممتاز دوره کارشناسی ارشد دانشگاه‌های کشور تعداد محدودی دانشجو در مقطع دکتری برای شروع به تحصیل در نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به صورت بدون آزمون دانشجو پذیرش می‌کند.

طبق اعلام این دانشگاه متقاضیان دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه شریف تا ۲۰ فروردین ۹۹ فرصت دارند مدارک ثبت نام خود را به صورت الکترونیکی در سایت این دانشگاه بارگذاری کنند.

داشتن مدارک کارشناسی در رشته‌های مرتبط با معدل حداقل ۱۶ و داشتن مدرک کارشناسی ارشد در رشته‌های مرتبط با معدل حداقل ۱۷ بدون نمره پایان‌نامه از جمله شرایط عمومی برای پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه شریف است. همچنین این دانشگاه اعلام کرد مدارک دوره‌های مجازی نیمه حضوری یا غیرحضوری برای ورودی بدون آزمون مورد پذیرش نخواهد بود و فقط پرونده فارغ‌التحصیلان کارشناسی ارشد دو سال اخیر قابل بررسی است و داوطلبان فقط می‌توانند در یک رشته ثبت نام کنند.

همچنین پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون دانشگاه شریف در رشته‌های شیمی، فیزیک، ریاضی، علوم کامیپوتر، مهندسی برق، عمران، مکانیک، دریا، هوافضا، صنایع، کامپیوتر، مواد، مهندسی شیمی، نفت، نانو فناوری و مهندسی سیستم‌های انرژی، مهندسی هسته‌ای، علوم اقتصادی و مدیریت صورت می‌گیرد.

ارسال کپی کارنامه کارشناسی، کارشناسی ارشد، یک نسخه از مقالات چاپ شده یا پذیرش شده در مجلات همراه با نامه پذیرش، یک نسخه از مقالات ارائه شده در کنفرانس‌های معتبر همراه با نامه ارائه، کپی گواهی‌های افتخارات علمی و سوابق پژوهشی معتبر، کپی مدرک زبان و ارسال فیش واریزی به مبلغ ۱۳۰ هزار تومان از جمله مدارک لازم برای تشکیل پرونده ثبت نام بدون آزمون دوره دکتری دانشگاه شریف است.

برای پذیرش دانشجویان ممتاز در دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه شریف مدارکی اعم از گواهی رتبه آزمون سراسری کارشناسی زیر ۱۰۰، گواهی رتبه آزمون سراسری کارشناسی ارشد (اول تا سوم) در رشته، گواهی رتبه‌های تحصیلی اول تا سوم (دوره کارشناسی)، گواهی رتبه‌های تحصیلی اول تا سوم (دوره ارشد)، گواهی رتبه اول تا سوم در المپیادهای دانشجویی، گواهی مدال‌های طلا، نقره و برنز بین‌المللی در المپیادهای دانشجویی، گواهی رتبه اول جشنواره خوارزمی جوان، رتبه اول تا سوم جشنواره بین‌المللی خوارزمی و سایر دستاوردهای علمی و پژوهشی به تشخیص کمیته تخصصی مربوط به دانشگاه لازم است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۱:۳۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 98122116638
  • خبرنگار : 71567