نظارت بهداشتی بر تولید بیش از 136 هزارتن گوشت مرغ درکشتارگاه‌های خراسان رضوی

اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی این مجموعه بر تولید 136 هزارتن گوشت مرغ در استان از ابتدای سال جاری خبر داد.

محمد رشتی باف، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این خبر افزود: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی داشته که از جمله این اماکن، کشتارگاه‌های طیور است که از ابتدای سال جاری تا کنون، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 493  تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.

وی طیور کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یادشده، بیش از 70 میلیون قطعه دانست و افزود: تمامی 15 کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر رده های دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور، از ذبح تا بسته بندی آن نظارت کامل و همه جانبه دارند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآورده‌های خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شود، گفت: هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.

بر اساس اعلام روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی، رشتی‌باف همچنین از کلیه شهروندان خواست تا نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025 و 37250035 (شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان بگذارند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 98122115955
  • خبرنگار : 50243

برچسب‌ها