رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر در این خصوص عنوان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد دانش بنیان و توسعه ای و پل میان دانشگاه، جامعه و صنعت تمام تلاش و سعی خود را به منظور استفاده از ظرفیت شرکت ها و دانشگاه ها، و ورود واحدهای صنعتی و تولیدی به چرخه تولید و رفع نیازهای جامعه به ویژه در شرایط خاص و حساس نظیر بحران شیوع ویروس کرونا بر شمرد.
علی احمدی زاده اقدام اخیر جهاد دانشگاهی بوشهر را در راه اندازی کارگاه های تولید ماسک با استفاده از ظرفیت های موجود با نگاه هم افزایی و بهره مندی بیش از پیش توانمندی های دانشی و تولیدی در شهرستان های بوشهر و تنگستان دانست.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا این اقدام مشترک و کار تیمی باعث ایجاد اشتغال برای تعدادی از زنان سرپرست خانوار و همچنین حمایت از پیشرانان و افراد خلاق و ایده پرداز در قالب کسب و کارهای جوانان بتواند همچون دیگر برهه ها بخشی از مشکلات و کمبودهای استان را حل کند.
استفاده از توانمندی شرکت های نوپای استان در «اقدام ملی مبارزه با کرونا» در پی انتشار ویروس کرونا در ایران و کمبود اقلام بهداشتی همچون ماسک که موردنیاز عموم مردم است این کارگاه ها به طور شبانهروزی فعالیت می کنند تا بتوانند ضمن تامین نیازهای مردم در حوزه پیشگیری به شعار کرونا را شکست می دهیم جامه عمل بپوشانند.
انتهای پیام