مبارزه تمام قد قهرمانان جبهه سلامت یزد با کرونا

مدیر یکی از هتل‌های یزد از کمک خیری مجموعه فعالان اقتصادی استان با عنوان «قهرمانان جبهه سلامت» به بیماران و کادر درمان مبارزه با کرونا در یزد خبر داد و گفت: قرار شده است تا بعد از گذشت این بحران، این جمع خیری فعالیت خود را به صورت «ان.جی.آو» ادامه دهند.

«اصغر نبیل» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به کمک خیرمندانه کارآفرینان و فعالان اقتصادی یزدی برای کمک به مبارزه با کرونا، اظهار کرد: اولین محموله این کمک که شامل وسایل مورد نیاز کادر درمان و بیماران یزدی مانند ماسک و مواد ضدعفونی است از بازار آزاد تامین و برای بیمارستان‌های شهید صدوقی و افشار یزد ارسال شده است.

وی در رابطه با کمک این مجموعه به استان گیلان، تصریح کرد: با ارتباطی که فعالان اقتصادی یزد با یکی از شرکت‌های برند تولیدکننده عمده دوخت و دوز کشور انجام دادند، پارچه‌هایی نانو تهیه و این شرکت بدون دریافت هزینه لباس‌هایی مخصوص را دوخته تا در اختیار بیمارستان‌های گیلان که نیاز جدی دارند، قرار گرفته و توزیع شود.

نبیل با بیان این که بیش از 300 خیر و فعال اقتصادی یزدی در این گروه عضویت دارند، گفت: حدود 56 خیر برجسته استان در تهیه این محموله اقدام کردند که عمده این کمک‌ها از جانب «مهدی فنایی»، «محمد شیشه‌بری»، «جواد شیرینی‌ساز» و بنده بوده است.

وی که اخیراً گروهی از فعالان اقتصادی استان را با عنوان «قهرمانان جبهه سلامت» گرد هم آورده است، افزود: قرار شده است تا بعد از گذشت این بحران، این جمع خیری فعالیت خود را به صورت «ان.جی.آو» ادامه دهند و در بحران‌ها نقش حمایتی ایفا کنند و علاوه بر آن، در کنار دولت به فعالیت‌های خیرمندانه و سازنده خود ادامه دهند.

این فعال گردشگری و اقتصادی استان از ارسال دومین محموله کمک‌ها به بیمارستان صدوقی یزد امروز بیستم اسفندماه خبر داد و گفت: تمام این فعالیت‌ها در راستای تحقق مسئولیت‌های اجتماعی انجام می‌شود و امید است که با همت خیرین و فعالان اقتصادی یزد، این بحران از استان رخت بربندد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98122015019
  • خبرنگار :