بستری بودن ۱۹ بیمار محتمل و مشکوک به کروناویروس در بیمارستان مفتح ورامین ‌

‌رئیس بیمارستان شهید مفتح ورامین با اعلام خبر ترخیص اولین بیمار کرونایی گفت: ۱۹ بیمار محتمل و مشکوک در این بیمارستان بستری هستند.

‌بهرام چوبان ‌در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا بیان کرد: با شیوع بیماری کرونا در چین دو ماه در آماده باش بودیم و با مانورهای مختلف آمادگی لازم را کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه یک هفته به طور مستقیم با بیماران کرونا درگیر هستیم، ادامه داد: ۲۹ بهمن‌ماه یک بیمار داشتیم که نتیجه تست کرونا وی مثبت شد و مراحل درمانش در آی‌سی‌یو ادامه یافت.

رئیس بیمارستان شهید مفتح شهرستان ورامین با بیان اینکه مدتی مریض‌های خود را به تهران اعزام می‌کردیم‌، خاطرنشان کرد: با دستوالعمل وزارت بهداشت بیمارستان مفتح با اختصاص یک بخش قرنطینه و ایزوله به پذیرش بیماران پرداخت.

چوبان به ۱۹ بیمار محتمل و مشکوک در این بیمارستان افزود: با رعایت دستوالعمل وزارت بهداشت مثل خود مراقبتی و شستشوی دست، نخوردن، خودداری از تجمع و سفرهای غیرضروری و در خانه ماندن می‌توان این شرایط را پشت سر گذاشت.

وی با بیان اینکه این بیماری جدی ولی نگران کننده نیست و ۸۰ درصد مبتلایان خوب می‌شوند، یادآور شد: شهروندان اگر علائمی داشتند برای مشاوره با شماره ‌۱۹۰ تماس بگیرند.

مدیر بخش کرونای بیمارستان نیز در ادامه با اعلام خبر ترخیص اولین بیمار کرونایی گفت: از بیمارانی که استرس دارند در ‌قسمت قرنطینه مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهیم ‌ولی با توضیحات و روابط کادر درمانی این بخش و مهم‌تر ترخیص یک بیمار شرایط بهتر شده و متوجه شده‌اند که کرونا آخر خط نیست.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 98121511992
  • خبرنگار :

برچسب‌ها