به گزارش ایسنا به نقل از گاردین، این کتاب که مدت زمان زیادی است شایعاتی درباره انتشار و یا عدم انتشار آن بویژه در دوره اوج کمپین دفاع از حقوق زنان #MeToo مطرح بود، از طریق انتشارات «گرند سانترال» که زیر مجموعه انتشارات «اشت بوک گروپ» است از ماه آینده میلادی روانه بازار خواهد شد.
این کتاب خودزندگینامه که روایتی جامع از زندگی شخصی و حرفهای این سینماگر کهنهکار ارائه میدهد به فعالیتهای او در عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون نیز پرداخته و «آلن» در این کتاب به روابط خود با خانواده و دوستانش نیز اشاره کرده است.
کتاب خاطرات «وودی آلن» علاوه بر آمریکا قرار است در کشورهای کانادا، ایتالیا، فرانسه، آلمان و در ادامه در دیگر کشورها نیز منتشر شود و «وودی آلن» نیز چندین مصاحبه درباره این کتاب خواهد داشت. هنوز جزئیات بیشتری درباره مطالب این کتاب و شرایط قرارداد «آلن» با انتشارات «گرند سانترال» منتشر نشده است.
حدود یک دهه پیش کتاب خاطرات «وودی آلن» در آستانه انتشار بود و او در سال ۲۰۰۳ یک قرارداد میلیون دلاری نیز با انتشارات پنگوئن امضاء کرد اما بعدها در تصمیم خود تجدید نظر کرد. در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۱۹ چندین بنگاه انتشاراتی با ابراز نگرانی از اتهامات اخلاقی مطرح شده درباره «آلن» از انتشار کتاب او خودداری کردند.
در سال ۱۹۹۲، «دیلان فارو» دخترخوانده آلن، او را به آزار و اذیت جنسی متهم کرد و اگرچه تحقیقات مدرکی برای اثبات گناه «آلن» پیدا نکرد اما وی نزدیک به سه دهه است که با این اتهامات رو به رو است.
«فارو» در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۷ و همچنین در یک مصاحبه تلویزیونی در سال ۲۰۱۸ اتهامات علیه پدرش را تکرار کرد و باعث ایجاد موجی جدید و شدید از انتقادات به سوی «آلن» همزمان با جنبش #MeeToo در هالیوود شد و به همین دلیل اقتباس نمایشی از یکی از آثار وی در برادوی لغو شد و بازیگرانی چون «گرتا گرویگ»، «الن پیج»، ایوان راشل وود»، «مایکل کین»، «کالین فرث» و… از همکاری گذشته با «وودی آلن» ابراز پشیمانی کردند و اعلام کردند دیگر با او همکاری نخواهند کرد.
«آلن» پیش از این درباره ادعاهای دخترخواندهاش گفته است: بیش از ۲۵ سال پیش این ادعاها مطرح شد، پرونده به طور کامل توسط کلینیک سوءاستفاده جنسی از کودکان در بیمارستان ییل نیو و سازمان رفاه کودکان نیویورک مورد بررسی قرار گرفت. آنها چند ماه روی این قضیه کار کردند و مستقلاً نتیجه گرفتند هیچ تعرضی در کار نبوده است. در عوض، آنها متوجه شدند که احتمالاً یک کودک آسیبپذیر از سوی مادر عصبانیاش که درگیر طلاقی پرتنش بوده، راهنمایی شده تا این داستان را سرهم کند.
این کارگردان ۸۴ ساله تاکنون ۲۴ بار نامزد اسکار و چهار بار برنده آن شده که این جوایز شامل یک اسکار بهترین کارگردانی و سه جایزه اسکار بهترین فیلمنامه غیراقتباسی میشود.
«آنیهال»، «صحنههای داخلی»، «منهتن»، «خاطرات اکلیلی»، «امتیاز نهایی»، «آلیس»، «ویکی کریستینا بارسلونا»، «گلولههای بر فراز برادوی»، «آفرودیت قدرتمند»، «شالودهشکن»، «نیمهشب در پاریس»، «تقدیم به رُم با عشق»، «یاسمن غمگین»، «کافه سوسایتی»، «مرد بیمنطق» و «یک روز بارانی در نیویورک» از جمله دیگر ساختههای این کارگردان صاحبنام سینمای جهان است.
انتهای پیام