پلیس هشدار داد

برخورد با انتشار دهندگان هرگونه اخبار کذب و کلیپ جعلی در مورد بیماری کرونا

فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به انتشار اخبار کذب در فضای مجازی، عنوان کرد: متاسفانه انتشار اخبار جعلی و کلیپ های غیر واقعی و تقطیع شده در خصوص شیوع ویروس کرونا باعث ایجاد نگرانی خانواده ها و تشویش اذهان عمومی شده است بنابراین پلیس فتا ضمن رصد فضای سایبری با انتشار دهندگان هرگونه اخبار کذب و کلیپ جعلی در مورد بیماری کرونا برخورد خواهد کرد.

سردار "عبدالرضا ناظری" در جمع خبرنگاران برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا هشدارها و مواردی را یادآور شد و گفت: از آنجایی که مراکز عرضه قلیان عاملی برای شیوع ویروس کرونا هستند برابر مصوبه شورای تامین استان و با همکاری اتاق اصناف تمامی متصدیان واحدهای صنفی عرضه قلیان در مراکز سفره خانه، قهوه خانه و چایخانه ها تا فروکش کردن بحران کرونا ممنوع اعلام می شود و در صورت بروز تخلف با مراکز عرضه کننده به شدت برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: در این طرح به تمامی تالارهای پذیرایی که اقدام به برگزاری مراسمات عمومی می کنند نیز ابلاغ شد تا اطلاع ثانوی از برگزاری مجالس عمومی خودداری کنند.

توقف فعالیت تالارهای پذیرایی برای برگزاری مراسمات عمومی

فرمانده انتظامی استان کرمان از توقف فعالیت تالارهای پذیرایی برای برگزاری مراسمات عمومی خبر داد و بیان کرد: رستوران ها و مراکز تهیه غذا نیز برای جلوگیری از شیوع این ویروس ضمن رعایت موارد بهداشتی غذای خود را تنها به صورت بیرون بر توزیع و از پذیرش مهمان در مراکز خود خودداری کنند.

وی افزود: با همکاری دستگاه قضا با افراد سودجو  و احتکارکنندگان ماسک و  سایر اقلام بهداشتی برابر قانون به شدت برخورد خواهد شد.

ناظری با اشاره به انتشار اخبار کذب، عنوان کرد: متاسفانه انتشار اخبار جعلی و کلیپ های غیر واقعی و تقطیع شده در خصوص شیوع ویروس کرونا باعث ایجاد نگرانی خانواده ها و تشویش اذهان عمومی شده است بنابراین پلیس فتا ضمن رصد فضای سایبری با انتشار دهندگان هرگونه اخبار کذب و کلیپ جعلی در مورد بیماری کرونا برخورد خواهد کرد.

فرمانده انتظامی استان کرمان اظهار کرد: شهروندان به هیچ عنوان مطالب به اشتراک گذاشته شده در فضای مجازی را که از صحت و سقم موضوع و منبع منتشر کننده آن اطمینان ندارند، ملاک قرار ندهند و از بازنشر آن خودداری کنند.

وی با یادآوری این موضوع که نشر اکاذیب یا تشویش اذهان عمومی از طریق انتشار در رسانه ها، توزیع اوراق چاپی یا نشر اطلاعات نادرست در فضای مجازی جرم بوده و پیگرد قانونی‌ دارد تصریح کرد: فعالان سایبری صرفا آموزش های مقابله با کرونا را جایگزین تشویش اذهان عمومی کنند و محتوا های پیشگیرانه را نشر و بازنشر دهند.

ناظری خاطرنشان کرد: شهروندان تمامی نیازهای خبری و اطلاع رسانی خود را از منابع معتبر نظیر رسانه ملی، خبرگزاری های رسمی و سایت های خبری مرجع تامین کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۰:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 98121209015
  • خبرنگار : 50189