به گزارش ایسنا، در این پروژه ضمن رصد و شناسایی تهدیدات امنیتی مرتبط با فضای مجازی استان کرمان، راهکارهای مناسب برای واکنش فوری به حوادث در راستای مأموریتهای محوله مرکز ماهر پیشبینی شده است.
در این طرح همچنین، خدمات موردنیاز در سطح ملی شامل تهدیدشناسی، کشف آسیبپذیریها و انجام رصدهای امنیتی در سطح ملی، رصد وضعیت امنیتی فضای مجازی استان، آموزش و ترویج امنیت در استان و سطح کشور، همکاری در زمینه تربیت ۱۰ هزار نیروی متخصص امنیت در کشور و کمک به پاکسازی آلودگیهای بدافزاری سامانهها و زیرساختهای ارتباطی، کشف آسیبپذیری های روز صفر ارائه میشود.
تربیت ۱۰ هزار نیروی متخصص در حوزه امنیت سایبری و ایجاد اشتغال برای ۱۰ هزار نفر، برگزاری هفت دوره آموزشی برای مدیران و کارمندان سازمانها در سطوح مختلف، انجام بیش از ۲۴۰ آزمون نفوذ روی سامانه های استانی و ملی، کشف و گزارش بیش از ۱۳۰ آسیبپذیری در سامانههای استانی و ملی، برگزاری دو رزمایش سایبری در سطح استان کرمان، تولید بیش از ۴۰ مستند امنیتی و تولید دو ابزار امنیتی از دستاوردهای ویژه این طرح برگزیده است.
بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم،عقد قرارداد پژوهشی در سال ۱۳۹۸ به منظور توسعه و تکمیل فعالیتهای انجام شده در طرح انجام شده از برنامههای آتی جهت توسعه طرح است.
انتهای پیام