فاطمه کرمپور شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه جشنواره موسیقی فجر در بوشهر بیان کرد: هنر موسیقی با زبان جهانی انسانها را به هم متصل میکند و موجبات انتقال پیام توسط موسیقی دان ها را فراهم می سازد.
وی با بیان اینکه تصور دنیا بدون موسیقی و صوت زیبای کائنات بسیار دشوار است، افزود: انسان در طول تاریخ تا به امروز با موسیقی عجین و همراه بوده و جای این مهم همواره در رویدادهای اجتماعی، آئینهای مذهبی و در تمامی فرهنگها هیچگاه خالی نخواهد بود.
کرمپور به همراهی موسیقی از بدو تولد تا لحظه مرگ با انسان اشاره کرد و عنوان کرد: فعالیت و حیات بشر، مذاهب، مکاتب، توسعه علم و حتی انقلابها خالی از پدیده هنر موسیقی امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به عنوان مهمترین رویداد موسیقیایی کشور هر ساله در کشور که با تنوع فرهنگی و اقلیمی مختلف، بستر تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری و طبیعتا موسیقیایی را فراهم نموده برگزار می شود.
کرمپور تصریح کرد: پرهیز از تمرکز گرایی و توجه به خرده فرهنگ ها و موسیقی نواحی و اقوام به عنوان سرمایه های ملی، از رویکرد جدید معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر برگزاری جشنواره موسیقی فجر در استانها است.
وی بیان کرد: جشنواره امسال علاوه بر تهران در هشت استان کشور از جمله استانهای آذربایجان شرقی، بوشهر، زنجان، خوزستان، گلستان، مازندران، منطقه آزاد اروند و سیستان و بلوچستان برنامه ریزی شده بود که با توجه به جایگاه ویژه موسیقی در استان بوشهر این جشنواره با حضور 11 گروه موسیقی به مدت هفت روز در سالن مجتمع فرهنگی هنری شهر بوشهر برگزار شد.
کرمپور اظهار کرد: به دنبال برنامه ای مدون و منسجم برای اجرای موسیقی فجر در استان هستیم که در این راستا برگزاری سالانه جشنواره، پاسداشت چهره های موسیقایی و پیشکسوت، معرفی، کشف و شناخت استعدادهای موسیقی در استان بوشهر ضروری است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری جشنواره موسیقی فجر علاوه بر توجه به تولید موسیقی در استانهای کشور امکان شناسایی ظرفیتهای فرهنگی و هنری مناطق مختلف را بهمراه دارد، افزود: هنر موسیقی بستر مناسبی برای ایجاد اشتغال نیز فراهم میکند که توجه به اقتصاد هنر نیز در این راستا ضروری بنظر میرسد.
کرمپور عنوان کرد: ایجاد زیرساخت های مناسب برای تولید و اجرای موسیقی نواحی، مناطق و استانهای کشور توجه به پیشکسوتها و آموزش هنرمندان جوان و همچنین توجه به پژوهش و آموزش از موضوعات مهمی بود که توسط دبیرخانه جشنواره در استان مورد توجه قرار گرفت.
وی افزود: این جشنواره گستره ی استانی خواهد داشت و در آینده نمایندگی های انجمن موسیقی بوشهر در شهرستان ها با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های شهرستان خود به اجرای این برنامه خواهند پرداخت.
کرمپور افزود: انجمن موسیقی استان با نگاه ویژه و تخصصی در راستای توسعه و پیشرفت هنر موسیقی این منطقه گام برداشته که هنرمندان باید در این راه همکاری لازم داشته باشند.
وی یادآور شد: ویژه برنامه نکوداشت هنر نی جفتی نوازی در نیم قرن اخیر بندر بوشهر نیز با هدف تجلیل و تقدیر از پیشکسوتان و گرامیداشت هنر نی جفتی نوازی نسل جوان برگزار شد که مورد توجه هنرمندان و علاقمندان به هنر موسیقی در استان قرار گرفت.
کرمپور ضمن تشکر از حضور گسترده هنرمندان در راهپیمایی 22 بهمن ماه، خاطرنشان کرد: با توجه به رویداد مهم انتخابات از همه هنرمندان استان دعوت میکنم همچون دورههای گذشته در کنار سایر اقشار مردم در این رویداد مشارکت فعال داشته باشند.
انتهای پیام