به گزارش خبرنگار ایسنا، کنسرت گروه کوبهای و آوازی ودا شامگاه دوشنبه (۲۸ بهمن ماه) در سانس نخست تالار وحدت در ساعت ۱۸:۳۰ به روی صحنه رفت.
آواز خوانها در عقب صحنه ایستاده و نوازندهها با سازهای کوبهای خود در جلوی سن نشسته بودند. هر آواز با صدای سازهای کوبهای آغاز و در ادامه با صدای آوازخوان ها تکمیل میشد.
دو دختر کوچک که هم نوازنده سازهای کوبهای بودند و هم در آواز گروهی شرکت داشتند، پس از نواختن ساز برمیخواستند و به گروه آواز می پیوستند.
برخی کودکان گروه طبل و تنبک و دمام مینواختند و چهار عود نواز هم همراهیشان میکردند. یک پیانو هم در گوشه صحنه حضور داشت و گهگاهی صدایش به گوش میرسید.
بچهها برای ایجاد موسیقی و ریتم، از دست زدنهای هماهنگ استفاده میکردند و با چوبهای کوچکشان بر روی سازهای کوبهای میکوبیدند و ریتم جالبی ایجاد میکردند.
در این اجرا صندلیهای تالار وحدت نسبت به دیگر سانسها کمی شلوغ تر بود و صندلیهای خالی به ندرت به چشم میخورد.
گروه کوبه ای و آوازی ودا ترانههای مختلفی از موسیقی نواحی با گویشهای مختلف اجرا کردند.
تیمپو نوازها و دف زنها هر کدام در قسمتی از اجرا جداگانه با سازشان نواختند و مورد تشویق حاضران قرار گرفتند.
ترانههای محلی زیبایی که بچههای مدرسه ودا اجرا کردند، زیباییهای مناطق و فرهنگهای مختلف ایران را به یاد تماشاگر میآورد و تماشاچیان حاضر در تالار وحدت از هر قوم و استانی که بودند با شنیدن موسیقی و ترانه محلیشان با شور و شوق بچه ها را تشویق می کردند.
این گروه مجموعهای از فعالیتهای گروه ودا در زمینه موسیقی کودک است و از سازهای کوبه ای مثل تنبک، دهل، دمام و نقاره استفاده میکند.
در این اجرا پیران مهاجر، مرتضی آقا باقری، بهزاد منصوری، مرتضی مومنیان و آذرنوش خدامی بچههای مدرسه ودا را همراهی میکردند.
سودابه سالم رهبر گروه کوبهای و آواز ودا در پایان اجرا به روی صحنه آمد و از این اجرا به عنوان سفر فرهنگی در جغرافیای ایران نام برد و افزود: امروز حق همه بچههای کشور است که روی این صحنه باشند و اجرا کنند، علاوه بر بهداشت و امنیت و دانش، آشنایی با فرهنگهای مختلف کشور هم حق آنهاست که آموزش و پرورش و تلویزیون در این زمینه کوتاهی میکنند. ضمن اینکه جای حرکات موزون گروه ما که برایش تمرین میکنیم در این صحنه خالی است.
انتهای پیام