محمدمهدی تندگویان در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی اشتغال جوانان عدم دسترسی به فضایی برای عرضه خدمات و محصولات، معرفی خودشان و شناسایی افرادی متقاضی است، افزود: این مشکلات باعث بخشی از مهاجرت جوانان از روستاها به شهرها شده است، چراکه آنها امکان دسترسی به بازار برای عرضه خدماتشان را ندارند.
وی با بیان اینکه این مشکل یکی از مشکلات فراگیر برای کل جوانان کشور است، اظهار کرد: بسیاری از جوانان تولیدات و دستاوردهایی دارند که میخواهند آنها را عرضه کنند و شناخته شوند، به همین دلیل یک سال پیش جوانان ایلام این ایده را مطرح کردند که میتوانند اپلیکیشنی را طراحی کنند که این مشکل را برطرف کند.
معاون امور جوانان با بیان اینکه هدف کلی ما استفاده و بهرهمندی تمام جوانان کشور و نه فقط جوانان تشکلها از این بستر است، تصریح کرد: اعلام آمادگی میکنیم که همه جوانان کشور میتوانند از این فضا استفاده کنند.
تندگویان با اشاره به اینکه در این مدل باید تمام استانداردها برای عرضه محصول رعایت شود و جوانان دقت کنند که هر کالایی نمی تواند وارد این عرصه شود، توضیح داد: برخی استانداردها هم از سوی نهادهای تخصصی مثل وزارت صمت و ... باید به این کالاها تعلق بگیرد که توافق نامه کلی با وزارت مربوطه انجام خواهیم داد، اما جوانان تولید کننده بحثهای تخصصی استاندارد کالا را براساس استانداردهای کشوری باید رعایت کنند و اگر این کالاها مشکلی نداشته باشند، میتوانند از این فضا استفاده کنند.
وی با بیان اینکه این موضوع ۵ ماه در ایلام به شکل پایلوت اجرا و مشکلات آن برطرف شده است، گفت: در حال حاضر این شبکه به شکل کشوری آغاز به کار کرده است که در هر استان نیز یک تشکل مدیریت این شبکه را به عهده میگیرد. در کنار این اپلیکیشن آموزشهای بخش توانمندسازی را برای جوانانی که نیاز به مهارت آموزی دارند نیز در فضای مجازی برگزار میکنیم. به این ترتیب در عین حال که بحث بازار و معرفی محصولات صورت میگیرد بحثهای آموزشی و قوانین مقررات کار نیز به آنها از طریق اپلیکیشن عرضه میشود.
معاون امور جوانان ادامه داد: امیدواریم تا سال آینده این موقع شاهد دستاوردهای این شبکه در کشور باشیم. این بستر بعدا به ما کمک میکند تا در آینده نمایشگاه دستاوردهای جوانان را برگزار کنیم چرا که افراد توانمند شناسایی میشوند و میتوانند در نمایشگاههای داخلی و خارجی شرکت کنند.
به گفته تندگویان، کالاهای تولید شده در این شبکه باید تولید خود جوانان باشد. بسیاری از تشکلها نیز در حوزه زنان سرپرست خانوار، معلولان و ... فعالیت میکنند که به این ترتیب یکی دیگر از دستاوردهای این شبکه ایجاد شبکهای برای عرضه کالاهای تولید شده از سوی این گروه هاست.
تندگویان تاکید کرد: اگر این طرح به بلوغ برسد و به شکل کشوری فعالیت کند حتی می تواند بخشی از مهاجرتها برای پیدا کردن بازار را کاهش دهد.
انتهای پیام