حسین قربانزاده در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که علت ارائه لیستهای متعدد از سوی جریان اصولگرایی در این دوره از انتخابات مجلس چیست، اظهار کرد: ما در حال حاضر در دورهای به سر میبریم که دسترسی همه افراد به شبکههای اجتماعی که به نوعی بدل به رسانههای کوچک و تاثیرگذاری شدهاند، فراهم است. همین امکان سبب شده کسانی که خود را دارای نظری میدانند با تکیه بر ابزارهایی همچون فتوشاپ، فهرستی آماده کنند و در آن افراد مورد نظر خود را قرار دهند و با اشتراکاتی نسبت به لیستهای دیگر منتشر سازند و در شبکههای اجتماعی پخش کنند.
وی افزود: با توجه به این شرایط و نیز با یادآوری اینکه در دورههای گذشته هم لیستهای فرعی و کوچک وجود داشته و حالا هم وجود دارد، به نظر میرسد مانوری که برخی رسانههای عمدتاً نزدیک به جریان رقیب درباره تعدد فهرستها در میان اصولگرایان میدهند، یک کار سیاسی و تبلیغاتی است. وگرنه در هر دورهای از انتخابات ممکن است لیستهای کوچکتر هم مطرح باشند و حتی در میان خود اصلاحطلبان نیز اوضاع به گونهای است که برخیشان از حضور در انتخابات سر باز زدهاند، برخی لیست جداگانه دادهاند و عدهای هم ائتلاف کردهاند.
این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: در مجموع ارائه لیستهای فرعی را نمیتوان مصداق موازیکاری در امر ائتلاف و وحدت دانست. الان اصولگرایان ۳ لیست اصلی دارند که همانها هم مرجع اکثریت رایدهندگان متمایل به این جریان خواهد بود و این ۳ لیست نیز با یکدیگر مشترکاتی هم دارند اما به هرحال انتظار این است که شرایط به سمتی حرکت کند که حتی همین میزان از تباین نیز میان لیستها دیده نشود.
وی با اشاره به لزوم مشارکت مردم در انتخابات مجلس افزود: کشورمان در حال حاضر با تحریمهای ظالمانه خارجی و سوءمدیریتهایی در داخل مواجه است. در چنین شرایطی باید خون تازهای به رگهای مدیریتی کشور وارد شود تا جریان انقلاب کارش را پیش ببرد و برای رسیدن به چنین حرکت تازهای نیازمند مشارکت مردم در انتخابات و برگزیدن چهرههای تازه برای بهبود اوضاع هستیم.
انتهای پیام