رضایی در حاشیه جشن بزرگ میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)در جمع خبرنگاران از آغاز صادرات تولیدات این واحد بزرگ صنعتی استان سمنان خبر داد و اظهار کرد: متاسفانه بخش صادرات این واحد بزرگ صنعتی به دلیل فشارهای اقتصادی و تحریمهای ظالمانه امریکا متناسب با حجم تولید رشد نکرده با این همه اولین صادرات این واحد به کردستان عراق آغاز و تولیدات این واحد خرداد و تیرماه سال آینده صادر میشود.
وی از فرآیند صدور ضمانتنامههای بانکی و مشکلات نقل و انتقال بانکی به عنوان چالشهای پیش روی صادرات این واحد صنعتی نام برد و خاطرنشان کرد: در تلاشیم که متناسب با شرایط تحریمی راهحلهایی برای افزایش صادرات بیابیم.
مدیرعامل کارخانه ترانفورماتور شهمیرزاد از برنامهریزی برای افزایش تولید در سال آینده خبر داد و گفت: متناسب با این ظرفیت تولید جدید 100 تا 150 نیروی کار جدید جذب این واحد بزرگ تولیدی میشود.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص چگونگی جذب نیروی جدید اظهار کرد: ظرف دو هفته آینده فراخوان جذب 100 تا 150 نیروی جدید به طور رسمی منتشر میشود اضافه کرد: متناسب با این افزایش حجم تولید 15 تا 20 درصد به نیروی های این واحد بزرگ صنعتی افزوده میشود.
مدیرعامل بزرگترین مجموعه ترانسفورماتورسازی خاورمیانه در پاسخ به پرسش ایسنا در خصوص طرحهای توسعهای این واحد بزرگ و فعالسازی ظرفیت 100درصدی آن گفت: این واحد صنعتی هنوز به ظرفیت نامی خود نرسیده و جذب این 150 نیروی جدید در همین راستا جذب میشود.
وی با اشاره به اینکه تنها دو واحد صنعتی تولید ترانسفورماتور در ایران وجود دارد تصریح کرد: حجم تولیدی این دو واحد بیش از نیاز بازار داخلی است و از همین رو باید برای جذب بازارهای خارجی تلاش کنیم.
رضایی با بیان اینکه در تولید ترانسهای توزیع نسبت به ترانسهای قدرت از وضعیت بهتری برخورداریم ادامه داد: به دلیل ارسال مواد اولیه ترانسهای توزیع امسال در تولید ترانس توزیع وضعیت بهتری داشتیم اما در ترانسهای قدرت مشکلاتی داشتیم .
وی ادامه داد: در همین راستا امسال مواد اولیه مورد نیاز ترانسهای قدرت نیز به اندازه کافی خریداری شده لذا در سال آینده هم در ترانسهای توزیع و هم در ترانس قدرت چشمانداز روشنتری پیش روی ما است و حجم تولید تا دو برابر افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت آریا ترانسفوی شهمیرزاد با اشاره به برخی مشکلات پیش روی این واحد صنعتی بزرگ گفت: متاسفانه به دلایلی از جمله نگرانی از برخی زیرساختهای ارتباطی، مسیرهای انتقال ترانسها، نزدیکترین مسیرها نیستند و همین مشکلاتی را بوجود آورده که تولیدات با هزینه و زمان بیشتری ارسال شوند.
وی دغدغه خسارت احتمالی به برخی پلها و تاسیسات جادهای را عامل گزنش مسیرهای دورتر دانست و افزود: افزایش ریسکپذیری، بالارفتن هزینههای انتقال و زمانبر شدن تحویل تولیدات از جمله پیامدهای ناشی از انتخاب مسیرهای طولانیتر است که انتظار میرود مسوولان ذیربط با رفع این مشکلات، به تولید و اشتغال در این واحد بزرگ صنعتی کمک کنند.
فرجالله معماریان رئیس هیئت مدیره بزرگترین مجموعه ترانسفورماتورسازی خاورمیانه نیز گفت: این واحد بزرگ صنعتی در چهار سال اخیر توانسته با بهرهگیری از دانش فنی روز و بومیسازی آن راهی 20 ساله را طی کند.
این عضو اتاق بازرگانی استان از تولید بزرگترین ترانسها در شهمیرزاد خبر داد و گفت: امروز ما به تولید ترانسهای 400 دست یافتیم.
وی بهرهگیری از نیروهای جوان و نخبه و کارآمد را عاملی مهم در موفقیت این واحد بزرگ صنعتی برشمرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکهزار نفر در این واحد بزرگ صنعتی مشغول به کارند و بزودی 100تا 150 نیروی جدید نیز جذب میشود.
معماریان با بیان اینکه حقوق نیروهای این واحد بزرگ به موقع پرداخت شده افزود: خوشبختانه علیرغم برخی مشکلات ناشی از تحریمها در پرداخت حقوق کارگران و نیروهای فنی عقب افتادگی وجود ندارد.
وی از کمک 5 میلیاردی به صندوق رفاه خبر داد و افزود: اولویت این صندوق ازدواج جوانان و کارگران و نیروهای این واحد بزرگ صنعتی خواهد بود.
انتهای پیام