به گزارش ایسنا، پس از گذشت ۲۰ ساعت از زمان پرتاب "سولار اوربیتر" پژوهشگران با مشاهده دادههای "تلسکوپ اشمیت"(Schmidt telescope) در کالار آلتو اسپانیا متوجه حضور اجرامی خطرناک و غیرعادی در فضا شدند.
آژانس فضایی اروپا اکنون با منتشر کردن فیلمی ۱۰ ثانیهای اعلام کرد کاوشگر خورشیدی سولار اوربیتر در آن زمان که این اجرام مشاهده شدند ۳۱۰ هزار کیلومتر از زمین فاصله گرفته بود و در حال حرکت به سمت سیاره زهره بود. این سنگهای خطرناک در مدار ماه قرار داشتند و میزان روشنایی آنها ۲۵۰ هزار برابر ضعیفتر ازآنچه با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است بود.
سولار اوربیتر
۱۰ فوریه کاوشگر خورشیدی "سولار اوربیتر" که توسط ناسا و آژانس فضایی اروپا توسعه داده شده بود ساعت ۱۱:۰۳ به وقت منطقه زمانی شرقی(۷:۳۳ صبح ۲۱ بهمن به وقت تهران) سوار بر موشک اتلس ۵ از پایگاه کیپ کاناورال واقع در فلوریدا پرتاب شد.
پیشبینی میشود این فضاپیما که به طور مشترک با ناسا توسعه داده شده است، بینش بیسابقهای درباره جو خورشید، بادهای خورشیدی و میدانهای مغناطیسی خورشید در اختیار دانشمندان قرار دهد.
همچنین این کاوشگر، اولین تصاویر از مناطق قطبی ناشناخته خورشید را ثبت خواهد کرد. این کاوشگر خورشیدی قرار است پس از گذر از کنار زهره و عطارد به حداکثر سرعت ۲۴۵ هزار کیلومتر در ساعت برسد و در مدار ۴۲ میلیون مایلی از سطح خورشید(۶۷.۵ میلیون کیلومتر) قرار بگیرد. "سولار اوربیتر" به ۱۰ ابزار مدرن برای ثبت مشاهدات بیشمار از خورشید و جو آن مجهز است که دانشمندان امیدوارند برخی از سرنخهای مربوط به آنچه را که باعث ایجاد باد و شراره خورشیدی میشود، فاش کند.
انتهای پیام