به گزارش ایسنا، متقاضیان میتوانند تا تاریخ ۵ اسفند ماه امسال درخواست پذیرش و عضویت خود را ثبت کنند.
مطابق فراخوان منتشر شده، «واحدهای تولیدی با محصولات دارای فناوری پیشرفته (Hi-tech) که ارزش افزوده محصولاتشان بالا و تولیدشان مبتنی بر نیروی متخصص باشد و تولید انبوه و حجیم نداشته باشند»، «واحدهای تحقیق و توسعه (R&D) صنایع -که تولیدات آنها در مناطقی بیرون از پارک صورت میگیرد» و «آزمایشگاهها، کارگاهها و فبلبهای خاص که خدماتی با فناوری پیشرفته ارائه میکنند» از واحدهای فناور و دانشبنیان، واجد شرایط برای عضویت و استقرار در پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند.
همچنین هولدینگهای بزرگ صنعتی و سرمایهگذاری میتوانند کمپهای تخصصی خود را بر اساس ضوابط پارک مستقر کنند.
حوزههای دارای اولویت برای پذیرش شرکتها
برای پذیرش و عضویت شرکتهای جدید، متقاضیانی که در حوزههای «تجهیزات پزشکی پیشرفته»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «الکترونیک، کنترل و ابزار دقیق» و «ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی با فناوری پیشرفته» فعالیت میکنند، در اولویت واگذاری خواهند بود.
مساحت زمین قطعات قابل واگذاری و شرایط پرداخت وجه زمین مطابق اعلام فراخوان، صرفا تعداد ۳۵ قطعه از کل قطعات موجود در پردیس کارآفرینی (فاز ۳)، در این طرح قابل واگذاری است.
حداقل مساحت قابل واگذاری ۵۵۰ متر مربع و حداکثر ۲۵۰۰ مترمربع اعلام شده است. در صورت احراز نیاز شرکتها، امکان واگذاری قطعات به صورت تجمیعی و حداکثر تا سقف ۵۰۰۰ مترمربع نیز وجود خواهد داشت و قیمت قطعات بر اساس عواملی ازجمله دسترسیها، موقعیت، متراژ و...، متغیر خواهد بود.
بر اساس اعلام معاونت علمی، مراسم کلنگزنی و آغاز عملیات آمادهسازی اراضی این فاز از پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که ۲۱ هکتار وسعت دارد و با نام «پردیس کارآفرینی» شناخته میشود، در شهریور ماه امسال برگزار شد.
انتهای پیام