با اشاره به بیانات اخیر رهبری

نوروزی: اصلح‌گزینی و شایسته‌گزینی از بین کاندیداهای انتخابات مهم است

یک عضو فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شرکت در انتخابات امری واجب است و افراد نباید از این امر واجب پرهیز کنند و اصلح‌گزینی و شایسته‌گزینی در این انتخابات مهم است

حجت الاسلام حسن نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر لزوم حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت در انتخابات به معنی خودباوری، خداباوری و مردم‌محوری است. کشور جمهوری اسلامی ایران بر مبنای این معیارها شکل گرفته، رهبر آن نائب امام زمان (عج) بوده و نه تنها مجتهد دینی و مذهبی است بلکه در عرصه سیاسی هم کشور و مردم را رهبری می‌کند.

وی ادامه داد: حضور مردم در انتخابات‌های مختلف و در عرصه‌های گوناگون نشان می‌دهد که ایران مانند کشوری خودکامه همچون عربستان سعودی نیست، بلکه در جمهوری اسلامی ایران اقشار مختلف مردم در تعیین سرنوشت خود نقش دارند و به نظام و انقلاب پایبند هستند. خود این مردم انقلاب‌آفرین بوده و خودشان از این انقلاب بهره‌مند هستند. وقتی افراد در انتخابات شرکت می‌کنند به این نتیجه می‌رسند که من می‌توانم در سرنوشت کشور تاثیرگذار باشم و با رای خود رییس جمهور و نماینده مجلس شورای اسلامی را تعیین کنم.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی ضمن این‌که تحریم انتخابات را کاری برخلاف منافع مردم و منافع کشور دانست، عنوان کرد: تحریم انتخابات خیلی بد است اگر نگوییم خیانت ولی به معنای خنثی بودن در مقابل خود، در مقابل جامعه و در مقابل کشور است. افرادی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند خود را از یک حق الهی محروم کرده و یک خودتحریمی برای خود ایجاد می‌کنند.

نماینده رباط کریم در مجلس گفت: شرکت در انتخابات از عبادت فردی، روزه فردی، حج فردی و از نماز فردی بالاتر است، چرا که جمهوری اسلامی ایران یک مسجد و یا یک حسینیه نیست بلکه یک کعبه در حج واجب است که همه را به محور خود جمع می‌کند. اگر کسی در انتخابات شرکت نکند موجب خودتحریمی می‌شود.

این عضو فراکسیون ولایی مجلس در خصوص این‌که اگر افراد نتوانند کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کنند، آیا می توانند رای سفید به صندوق بیندازند؟ تصریح کرد: به میزان کافی افراد گوناگونی در شهرها و مناطق مختلف حضور دارند و قطعا مردم می‌توانند از بین این تعداد از کاندیداها افراد مورد نظر خود را انتخاب کنند. رای سفید نیز به معنای بی‌فکری در مورد یک موضوع مهم است مانند فردی که نماز می‌خواند ولی حواسش نیست که چه می‌کند.

نوروزی در پایان اضافه کرد: کسی که سفید رای می‌دهد یعنی فردی است که در کشور جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کند ولی فکر نمی‌کند که سیاست به چه معنا بوده و چگونه باید مشارکت داشته باشد؟. کاندیداهای مختلفی در مناطق گوناگون وجود دارند باید توجه کنیم که اصلح‌گزینی و شایسته‌گزینی امر مهمی است. در پایان تاکید می‌کنم که شرکت در انتخابات امری واجب است و افراد نباید از این امر واجب پرهیز کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 98111913285
  • خبرنگار : 71565