بازگشت دوباره رکوردار پرتاب وزنه آسیا به دوومیدانی/ قهر مهردلان تمام‌ شد

برنامه‌های اردویی رکوردار پرتاب وزنه آسیا که چند روز پیش از دوومیدانی خداحافظی کرد، به تصویب فدراسیون دوومیدانی رسید.

به گزارش ایسنا، پس از آنکه شاهین مهردلان، رکوردار پرتاب وزنه داخل سالن آسیا به دلیل آنچه بی توجهی مسئولان ورزش عنوان و از دوومیدانی خداحافظی کرد، امروز(سه شنبه) جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برای آماده سازی او در فدراسیون دوومیدانی برگزار شد.

در این نشست که با حضور پژمان معتمدی سرپرست دبیری فدراسیون، مرتضی غلامی خزانه دار و عضو هیأت رییسه فدراسیون، شاهین مهردلان و حمید ابراهیم نژاد(مربی) پیگیری شد، برنامه های اردویی داخلی، حضور در تورنمنت های بین المللی و حمایت های مالی از مهردلان بررسی و‌ به تصویب رسید.

معتمدی پیش از این در واکنش به خداحافظی مهردلان عنوان کرده بود که این ورزشکار برنامه‌‌ای برای آماده سازی خود  ارائه نداده است. پس از اظهار نظر سرپرست دبیری فدراسیون،  مهردلان  امروز برنامه‌های خود را ارائه داد که به تصویب رسید.


انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98111510938
  • خبرنگار : 71613

برچسب‌ها