دکتر علیرضا صفری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ضریب اشغال تخت های بیمارستانی در کشور ۷۳.۵ درصد است، اظهار کرد: استان همدان در میزان دسترسی بیماران به تخت بیمارستانی رتبه دوم کشور را داراست.
وی با اشاره به وجود ۷۵۲ هزار بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی در استان تصریح کرد: تعداد افراد بیمه شده به ازای هر تخت فعال در استان همدان ۲۵۳۶ نفر است در حالیکه این میزان در کشور ۴۶۰۱ نفر بوده است.
صفری با بیان اینکه زمان استاندارد ویزیت بیمار توسط پزشک عمومی شش دقیقه است، افزود: با توجه به شرایط موجود در استان پزشکان ما ۹۰ بیمار را در روز ویزیت میکنند که گاهی به ۱۲۰ بیمار نیز میرسد.
وی با اشاره به کمبود پزشک در مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی استان، خاطرنشان کرد: تعداد پزشکان بیمارستان آتیه همدان از هشت پزشک به ۱۶ پزشک رسیده است اما با توجه به نبود فضای کافی و ردیف اعتباری امکان افزایش تعداد پزشکان وجود ندارد.
مدیرکل درمان سازمان تأمین اجتماعی استان همدان ادامه داد: با وجود اینکه در طول روز تعداد بسیار زیادی بیمار سرپایی در بیمارستان آتیه ویزیت میشوند اما همچنان مراجعه کنندگانی هستند که ویزیت نمیشوند.
وی با بیان اینکه تعداد مراجعان سرپایی استان همدان ۹۷۲۵ نفر در روز است، اظهار کرد: رضایتمندی مردم در بخش سرپایی بیمارستان آتیه ۸۵ درصد بوده است.
صفری میانگین مراجعان بستری بیمارستان آتیه استان همدان را ۱۰۰ نفر در روز دانست و یادآور شد: هر ماه ۳۰۲۰ بیمار بستری در بیمارستان آتیه استان همدان پذیرش میشود که رضایتمندی در بخش بستری بیش از ۸۷ درصد است.
وی با تأکید بر اینکه بیمارستان آتیه استان همدان در زایمان طبیعی رتبه اول را داراست، گفت: به طور متوسط روزانه ۲۲ زایمان در بیمارستان تأمین اجتماعی استان همدان انجام میشود.
مدیرکل درمان سازمان تأمین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه بیمارستان های تأمین اجتماعی استان از لحاظ دارو و تجهیزات هیچ مشکلی ندارند، افزود: از ۷۰ بیمارستان تأمین اجتماعی کشور ۱۷ بیمارستان دارای دستگاه MRI هستند که بیمارستان همدان یکی از آنهاست.
صفری ادامه داد: ۱۴ آمبولانس و دو دستگاه سی.تی.اسکن و رادیولوژی دیجیتال در بیمارستان آتیه همدان وجود دارد و تمامی تجهیزات این بیمارستان به روز است که این موضوع نقطه قوت تأمین اجتماعی است.
وی با اشاره به بدهی تأمین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا و پرداخت ۱۱۰ میلیارد از بدهیها به این دانشگاه اظهار کرد: ۵۰ میلیارد تومان بدهی بابت چهار ماه از امسال را به دانشگاه علوم پزشکی استان داریم همچنین امسال مطالبات سه ماه از امسال به دانشگاه پرداخت شده و اسناد آبان ماه نیز هنوز مورد رسیدگی قرار نگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: ۷۸ درصد از بیمه شدگان تأمین اجتماعی استان همدان حداقل حق بیمه را پرداخت میکنند اما با حداکثر حقوق و دستمزد بازنشسته میشوند.
صفری با اشاره به اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان همدان، گفت: تمام مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیک انجام میدهند و همدان در این زمینه چهارمین استان کشور است.
مدیرکل درمان سازمان تأمین اجتماعی استان بیان کرد: نرخ مرگ و میر در بیمارستان تأمین اجتماعی از هر ۱۰۰۰ بستری ۵.۳ نفر و در مراکز ملکی ۸.۱ نفر است که از نُرم کشوری پایین تر است.
انتهای پیام