ناهید پرویزپور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در شرایط فعلی اقتصادی، فراهم آوردن بستری برای نوآوری و فعالیتهای کارآفرینی زنان و تسهیل این امور امری ضروری به نظر میرسد.
وی اضافه کرد: باید زمینه حضور زنان در عرصه اقتصادی بهویژه کارآفرینی و تولید را فراهم کنیم.
پرویز پور خاطرنشان کرد: زنان کارآفرین در مقایسه با مردان کارآفرین ناچار به مقابله با موانع بیشتری هستند که از جمله آنها موانع موجود در تأمین سرمایه، کمبود تجربه، موانع اجتماعی، فرهنگی یا نگرشهای منفی نسبت به کار زنان بهخصوص در جوامع سنتی همچنین دسترسی نداشتن به اطلاعات مورد نیاز و نبود تشویق زنان توسط خانواده است.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان افزود: متأسفانه نرخ مشارکت اقتصادی رنان در لرستان نسبت به میانگین کشوری پایین است.
وی تصریح کرد: نرخ مشارکت اقتصادی زنان در لرستان ۱۲.۱ درصد بوده در حالیکه میانگین کشوری آن ۱۳.۲ است.
پرویزپور یادآور شد: بخشی از این قضیه به خاطر این است که زنان لرستانی چندان تمایلی به حضور در عرصههای اقتصادی ندارند. بخش مهمی از زنان ما خانهدار هستند و بیشتر تمایل به انجام امورات خانه و خانهداری دارند و از طرفی ممکن است سرمایه لازم برای حضور در یک کار اقتصادی وجود نداشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه باید برای ایجاد فضای کسبوکار مناسب جهت فعالیت زنان در لرستان، در وهله اول خود بانوان علاقهمند به حضور درصحنههای اقتصادی باشند، یادآور شد: با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی در خانوارهای استان خوشبختانه تمایل زنان لرستانی به حضور در مشاغل خرد بیشتر شده است و در استانداری لرستان نیز آموزشهایی در کنار آن به بانوان به خصوص زنان سرپرست خانوار و زنان بدسرپرست داده میشود تا بتوانند در این حوزه فعالیت کنند.
انتهای پیام