«محمدرضا زارع» ضمن تبریک چهلمین و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، در این رابطه تصریح کرد: به مناسبت ایام الله دهه فجر ۱۷۴ طرح مخابراتی در زمینههای مختلف از جمله تاسیس، توسعه و نصب در سطح استان راهاندازی و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
وی میزان سرمایهگذاری برای این طرحها را بالغ بر ۲۶۸ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این طرحها شامل اجرای شبکه کابل در ۹ مرکز تلفن و تاسیس و توسعه کافونوری در هشت مرکز، بهینهسازی پنج مرکز تلفن ثابت، ایجاد امکان دایری تلفن بر بستر وایرلس در پنج محل، ایجاد بستر سرویس تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت از طریق تانوما در شهرهای اردکان و مهریز و یزد است.
زارع خاطرنشان کرد: در زمینه تلفن همراه خدمات ارزنده و مطلوبی از سوی متخصصان مخابرات صورت گرفته است که شامل تاسیس شش سایت ۲G، افزایش سه تکنولوژی ۳G، افزایش هشت تکنولوژی ۴G و جایگزینی و جابجایی دو سایت و همچنین بهینهسازی و تعویض دکل در ۲۳ سایت بوده است.
وی تاسیس سوئیچ دیتا در هفت مرکز، افزایش ظرفیت زیرساخت داخل استانی در ۳۴ ایستگاه و توسعه ظرفیت اینترنت پرسرعت خانگی را از دیگر طرحهای مورد بهره برداری در دهه فجر دانست.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه یزد، زارع در پایان بیان کرد: به منظور گسترش خدمت رسانی و افزایش خدمات به مشترکان از دهه فجر سال گذشته ۳۸۸ طرح مخابراتی با سرمایه گذاری بالغ بر ۶۱۱ میلیارد ریال توسط مخابرات منطقه یزد به بهره برداری رسیده است.
انتهای پیام