علی اوسط هاشمی ـ در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه مهارت حد و مرز ندارد و از کثرت و تنوع بسیاری برخوردار است، اظهار کرد: ما صرفا به تربیت نیروی ماهر فکر نمی کنیم بلکه به ارتقای ضریب مهارت در سطوح مختلف با استفاده از ظرفیت قانون شورای عالی مهارت هم توجه داریم و درصدد هستیم که سطح مهارت در مناطق آزاد و مناطق مرزی را بالا ببریم.
وی افزود: میل به سرمایهگذاری در مناطق آزاد و مرزی روز به روز پررنگتر می شود از این رو موظف به تربیت نیروهای انسانی ماهر و منطبق با تقاضا در این مناطق هستیم.
اولویت ارتقای سطح مهارت در مناطق آزاد و مرزی
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: ما به استانهای مرزی خود به شکل ویژه توجه داریم و استانهای مرزی که پایه مهارت ضعیف دارند و از نرخ بالای بیکاری برخوردارند در اولویت قرار داده ایم و در تعامل با مدیران محلی و استفاده از ظرفیت شرکای اجتماعی و ایجاد هم افزایی و همگرایی به دنبال مهارتافزایی در نیروهای انسانی بیکار و تحصیلکردگان جویای کار هستیم.
معاون وزیر کار درعین حال با اشاره به لایحه ایجاد هشت منطقه جدید آزاد تجاری صنعتی، ابراز امیدواری کرد: این مصوبه که یک ضرورت ملی است هر چه زودتر تعیین تکلیف شود و ظرفیت مناطق آزاد جدید به نحو شایسته مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
هاشمی گفت: در حال حاضر نیازمند اینگونه فضاهای تجاری، بازرگانی و اقتصادی هستیم تا روابطمان را با کشورهای همسایه نهادینه کنیم و شراکت آنها را با توجه به قرابتهای فرهنگی و سیاسی در این گونه مناطق شکل بدهیم.
راه برون رفت از تحریم توجه به زیرساختهای اقتصادی و نقاط مرزی
به اعتقاد وی راه برون رفت کشور از سختیهای تحریم توجه به زیرساختهای اقتصادی و ساز و کارهای موثر مرزی است و اگر این نکته مورد توجه کلان قرار بگیرد و هشت منطقه آزاد پیشنهادی دولت از این حالت خارج شوند میتوانیم از ظرفیتهای آنها به شکل مطلوبی استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا، بر اساس آمارها ۴۵ درصد مراجعه کنندگان به مراکز آموزش فنی و حرفهای را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند که از میان آنها ۶۰ درصد جذب بازار کار میشوند.
انتهای پیام