به گزارش ایسنا،در ابتدای این دوره، سرهنگ حمیدرضا سهیلی جانشین سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ارتش گفت:با هدف آموزش و ارتقای سطح دانش کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه کارکنانی که در حوزه تاریخ شفاهی دفاع مقدس فعالیت دارند در مرحله اول دوره آموزش تاریخ شفاهی به صورت مجازی با همکاری کتابخانه ملی برای ۸۰ نفر از پرسنل ارتش برگزار شد و با توجه به استقبال در این مرحله دومین دوره آن با حضور اساتید تاریخ شفاهی و کارکنان ارتش برگزار شد.
وی افزود: پیرامون تاریخ دفاع مقدس، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تاکید دارند که باید آن دوران را از دو آفت "فراموشی" و "تحریف" دور نگه داریم. ثبت و ضبط تاریخ دفاع مقدس توسط نیروهای مخلص و آموزش دیده یکی از راهکارهای مهم در تحقق این امر عظیم است. تاریخ شفاهی دفاع مقدس که در سینه یکایک رزمندگان نهفته، گنجی بزرگ و با ارزش است که باید به دست اهلش پالایش شود. این دوره ها برای آن برگزار شده که مخلصین، برای استخراج گنجینه دفاع مقدس به دانش تاریخ شفاهی هم دست پیدا کنند. باید برای این حرکت، جهادی عمل کرد، چرا که گذشت روزگار یا رزمندگان را دچار فراموشی کرده و یا به دیدار حق شتافتند، اگر از آنانی که هستند و قابلیت بیان وقایع و حوادث را دارند غافل شویم دیگر برای نسلهای آینده زوایای پنهان و لایه های زیرین جبهه های نبرد حق علیه باطل روشن نخواهد شد. همین تاریخ شفاهی در حماسه عاشورا بود که توانست قیام حسینی(ع) را برای تمامی نسلها ماندگار کند و کار کردن در این راه به فرموده فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه ای عزیز فضیلتش کمتر از شهادت نیست.
دومین دوره تاریخ شفاهی با حضور کارکنان نیروهای چهارگانه ارتش در روز جاری در حال برگزاری است و از اساتیدی همچون استاد فروتن نژاد و استاد محمدی نیا بهرهمند میشوند.
انتهای پیام