به گزارش ایسنا، دکتر عباس زراعت، رئیس دانشگاه کاشان در این خصوص اظهار کرد: این صندوق همزمان با تشکیل معاونت اقتصادی و نوآوری در دانشگاه کاشان و با هدف حمایت از ایدهها و طرحهای اساتید و دانشجویان و با سرمایه اولیه یکصد میلیارد ریال راهاندازی شد.
دکتر زراعت مهمترین اهداف صندوق پژوهش و فناوری را ایجاد زمینه مشارکت بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در بخش پژوهش و فناوری، کمک به تجاری سازی تحقیقات، ایجاد شغل و کسب و کارهای دانشبنیان با ارزش افزوده بالا و ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت عنوان کرد.
وی افزود: از جمله وظایف و ماموریتهایی که در اساسنامه صندوق پیشبینی شده است، اعطای وام و تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی در حوزه فناوری، صدور ضمانتنامه مورد نیاز شرکتهای دانشبنیان، تامین سرمایه خطرپذیر و مشارکت در طرحهای فناورانه، تضمین پرداخت تعهدات و اقساط طرحهای تحقیقاتی است.
رئیس دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه امروزه هیچ توسعهای بدون تکیه بر دانش و فناوریهای جدید امکان ندارد و دانشگاهها موتور محرکه توسعه در تمام کشورها هستند، تصریح کرد: از همین روی لازم است دانشگاه نیز زیرساختهای تجاریسازی فعالیتهای پژوهشی را فراهم کند که تشکیل معاونت اقتصادی و نوآوری برای اولین بار در دانشگاههای کشور در دانشگاه کاشان و تاسیس صندوق پژوهش و نوآوری در همین راستا است.
وی ضمن تشکر از خیرین بهخصوص مهندس سعیدی و مهندس شکرریز که 80 درصد از سرمایه اولیه صندوق را تامین کردند، این اتفاق مهم را به جامعه دانشگاهی و بویژه نخبگان و فناوران تبریک گفت.
دکتر زراعت با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از فارغالتحصیلان دانشگاهها بیکار هستند و منطقه کاشان از این معضل بزرگ رنج میبرد، در حالیکه طرحهای ارزشمندی وجود دارد که نیازمند حمایت سرمایهگذاران هستند، خاطر نشان کرد: منطقه کاشان پتانسیلهای فراوانی برای تبدیل شدن به یک منطقه توسعهیافته دانشبنیان دارد که امیدواریم با این گام مهم و نیز راهاندازی پارک علم و فناوری و مرکز تجاریسازی، در آیندهای نزدیک شاهد تحقق این مهم باشیم.
انتهای پیام
با هدف حمایت از ایدهها و طرحهای اساتید و دانشجویان صورت گرفت
راهاندازی صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه کاشان
صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه کاشان، با حضور رئیس و چند تن از خیرین این دانشگاه تاسیس شد.