شهین لنگری در گفت و گو با ایسنا، در ارتباط مهارتهای برقراری ارتباط با افراد افسرده، اظهار کرد: در برنامه ریزی، انجام کارهای روزمره و داشتن برنامه ای منظم برای خواب و غذا خوردن به افراد مبتلا به افسردگی کمک کنید.
وی تشویق به ورزش کردن و حضور در جمع را از دیگر راههای کمک به بیماران مبتلا به افسردگی دانست و ادامه داد: به بیمارانی که افسردگی دارند باید کمک کنیم تا به جای افکار منفی بر افکار مثبت تمرکز کنند.
لنگری توصیه کرد: اگر متوجه شدید که فرد افکار خودکشی در سر دارد، تنهایشان نگذارید، دارو و اقلام برنده، تیز و خطرناک را از آن ها دور نگهدارید و آن ها را تشویق کنید تا به پزشک مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه اطمینان دادن به این بیماران به منظور همراهی و تکمیل درمان تا مراحل پایانی از عوامل مهم دلگرمی و حمایت از آن ها است، خاطرنشان کرد: گوش کردن به حرف این افراد و نشان دادن حسن نیت در حمایت از آن ها بسیار مهم است.
کارشناس گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: مراجعه بیمار به پزشک متخصص، تشویق به استفاده منظم در داروهای تجویز شده و افزایش آگاهی در مورد بیماری افسردگی بسیار مهم و موثر است.
لنگری خاطرنشان کرد: مراجعه به روانشناس یا روانپزشک گام نخست در درمان افسردگی است و فرد برای بهبود، نیاز به درمان صحیح دارد.
وی با بیان اینکه افراد مبتلا به افسردگی باید سعی کنند به دنبال انجام کارهایی بروند که در گذشته انجام دادن آن را دوست داشته اند، اظهار کرد: این افراد نباید ارتباطات اجتماعی خورد را قطع کنند، ارتباط با دوستان و خانواده ضروری است.
انتهای پیام