بیمه اختیاری از بیمه اجباری پیشی گرفت

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه بر اساس تحلیل‌های موجود هرساله حدود ۱۰ درصد به آمار مستمری‌بگیران این سازمان در بخش بیمه‌شدگان افزوده می‌شود گفت: اتفاق جدید ماجرا این است که در حوزه بیمه شدگان اجباری افزایش آنچنانی نداریم ولی شاهد رشد در بخش بیمه اختیاری،‌ قراردادی و توافقی هستیم.

به گزارش ایسنا، محمدحسن زدا در صفحه اینستاگرامی خود مطالبی ویدئویی تحت عنوان "دانستنی‌های تامین اجتماعی" منتشر می‌کند و به مرور برخی قوانین تامین اجتماعی می‌پردازد.

وی با طرح این پرسش که چرا می‌گوییم ورشکستگی در تامین اجتماعی موضوعیت ندارد؟ اظهار کرد: لفظ ورشکستگی برای سازمان‌های تامین اجتماعی در دنیا مفهوم ندارد. در ماده ۲۸ قانون تامین اجتماعی یک سهم سه درصدی برای دولت تعیین شده که باید بابت حق بیمه برای هرفرد به تامین اجتماعی بپردازد.

زدا افزود: این حق بیمه سه  درصدی فقط برای کمک مالی نیست بلکه نوعی تضمین است تا اگر صندوق به هر علتی دچار مشکل شد، دولت نقش ضمانتی‌اش را ایفا کند و نگذارد مردم دچار مشکل شوند. مردم نباید نگران باشند زیرا چیزی به اسم ورشکستگی نداریم و نقش دولت در صندوق‌های بیمه اجتماعی موجب رفع مشکل می‌شود.

قائم مقام سازمان تامین اجتماعی در ادامه با بیان اینکه روند افزایش و یا کاهش احتمالی تعداد بیمه‌شدگان توسط سازمان تامین اجتماعی به طور منظم رصد و تحلیل می‌شود گفت: سیستم تامین اجتماعی پویا و زنده است. بر اساس تحلیل‌های موجود هرساله  حدود ۱۰ درصد به آمار مستمری‌بگیران ما در بخش بیمه شدگان افزوده می‌شود. 

وی توضیحات بیشتری در این باره ارائه و اظهار کرد: اتفاق جدید ماجرا این است که ما در حوزه بیمه شدگان اجباری افزایش آنچنانی نداریم ولی شاهد رشد در بخش بیمه اختیاری،‌ قراردادی و توافقی هستیم.

زدا اضافه کرد: بنابراین در هرصورت تراز مالی و نقدینگی سازمان دچار لطمه و ریزش نشده است بلکه یک انتقال از بخش بیمه اجباری به بیمه اختیاری داشته‌ایم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۷ دی ۱۳۹۸ / ۰۳:۰۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 98102519866
  • خبرنگار : 71424