هادی رضایی در گفتوگو با ایسنا، افزود: ما از یکسال گذشته سیاست خود را برای اعزام ورزشکاران به بازیهای پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو به تمام فدراسیونها اعلام کردیم و به آنها این مساله را گوشزد کردیم که سیاست ما بر مبنای مدالآوری است و کسانی که در این سیاست قرار نگیرند به توکیو اعزام نمیشوند. همچنین در این سیاست یک گروه چهارمی نیز قرار دادیم که شامل کسانی است که رکوردار آسیا هستند و با حمایت از این گروه در پارالمپیک توکیو میتوانیم آنها را برای بازیهای پاراآسیایی ۲۰۲۲ چین آماده کنیم.
او گفت: افرادی که تا به امروز در رشتههای مختلف موفق به کسب سهمیه شدند اگر در این چهار گروه قرار نگیرند امکان اعزام آنها به توکیو وجود ندارد. به هر صورت هیچ فدراسیونی در این زمینه نمیتواند اعتراضی به سیاست ما داشته باشد چون از یکسال گذشته که ستاد بازیهای پارالمپیک توکیو تشکیل شد و خود فدراسیونها نیز در راس این ستاد بودند در جریان آییننامه و سیاست کمیته ملی پارالمپیک بودند و موضع ما بر آنها کاملا شفاف و مشخص است.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک همچنین درباره وضعیت اعزام تیمهای بسکتبال باویلچر، شنا و فوتبال پنج نفره به پارالمپیک توکیو خاطرنشان کرد: بسکتبال با ویلچر در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه در جایگاه سوم قرار گرفت و فوتبال پنج نفره دوم آسیا شد، وضعیت شنا هم کاملا مشخص است. همان طور که گفتم سیاست کمیته ملی پارالمپیک برای اعزام کسب مدال طلا، نقره و برنز و همچنین تداوم قهرمانی در آسیا است. بنابراین رشتههایی که نتوانند در این سیاست قرار بگیرند امکان اعزام به توکیو را نخواهند داشت.
رضایی اضافه کرد: ما تا ده بهمن فرصت داریم تا به کمیته بینالمللی پارالمپیک اعلام کنیم که در فوتبال پنج نفره اعزام به توکیو خواهیم داشت یا خیر؟ به هر صورت ما براساس سیاست خود پیش میرویم و هیچ فدراسیونی حق انتقاد یا اعتراض در این زمینه ندارد.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که تعداد سهمیههای کسب شده در رشتههای تیمی چگونه محاسبه میشود؟ خاطرنشان کرد: ما تا به امروز تنها در یک رشته تیمی والیبال نشسته حضورمان در پارالمپیک مورد تایید است که موفق به کسب ۱۲ سهمیه در این رشته شدیم، هرچند تنها یک مدال برای آن محاسبه میشود.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک خاطرنشان کرد: با مشکلات اقتصادی که درگیر آن هستیم ما باید اعزام کاروان خود را به پارالمپیک توکیو طوری مدیریت کنیم که اعزام کیفی و پرمدال باشد. سعی ما بر این است برای ورزشکارانی هزینه کنیم که در توکیو به نتیجه مطلوب برسیم و از هزینههای اضافی صرفهجویی کنیم. قطعا با کاهش ورزشکاران تعداد مربیان و همراهان نیز کاهش پیدا خواهد کرد و این سبب کاهش هزینههای اضافی میشود.
رضایی در پایان در پاسخ به این پرسش که تا به امروز پیشبینی شما از بازیهای پارالمپیک توکیو چگونه است؟ افزود: پیشبینی ما تا به امروز کسب ۹ مدال طلا است، البته هنوز در برخی از رشتهها ما کسب سهمیه داریم و پس از اتمام سهمیهها ارزیابی بهتری میتوانیم نسبت به تعداد مدالها و جایگاه خود درتوکیو داشته باشیم.
انتهای پیام