معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

حجم آسیب ها زیاد است /بیش از ۵۰۰ میلیون متر مکعب آب وارد دشت چابهار شده است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: این میزان بارندگی در برخی از ایستگاهها از جمله فنوج به ۲۲۶ میلی متر نیز رسیده که باعث سرریز شدن سدهای منطقه شد و بیش از ۵۰۰ میلیون متر مکعب آب وارد دشت چابهار شده است.

علی زینی وند خواستار تجمیع کمک ها از طریق هلال احمر و شورای خیرین هاسب شد و گفت: شورای خیرین هاسب متشکل از خیریه های زیادی است که از قبل نیز در زمینه ساخت فضای آموزشی و بهداشتی در منطقه فعالیت داشته و دارای سایت و ساختمان مرکزی در تهران می باشد.


وی اضافه کرد: خیرینی که می خواهند کمک کنند با مشورت با ستاد مدیریت بحران استان و فرمانداری‌ها امکاناتشان را تجمیع تا بتواند بیشترین تاثیر و هم‌پوشانی را داشته باشد چرا که فرمانداری‌ها اطلاعات جامعی از خسارات و نوع نیازمندی‌های منطقه دارند و هماهنگی برای ارسال کمک ها بیشترین تاثیر را خواهد داشت.


وی گفت: با توجه به از بین رفتن بسیاری از زیرساخت ها، کمک های نقدی نیز مورد نیاز است که هم وطنان می توانند کمک های نقدی خود را به شماره حساب هلال احمر  ۵۲۶۳۶۳۶۳۵۳ نزد بانک ملت واریز کنند.


معاون استاندار سیستان وبلوچستان گفت: حجم آسیب ها زیاد است چرا که میانگین بارندگی در سیل اخیر در طول ۲۴ ساعت از ۱۲۵ میلی متر فراتر رفت در حالی که میانگین سالانه در طول ۵۰ سال گذشته توسط ایستگاههای باران سنجی ۱۱۳ میلی‌متر گزارش شده است.


وی با بیان اینکه اطلاع رسانی های به موقع به مردم باعث شد حداقل تلفات جانی را داشته و تنها در این سیلاب ۱ نفر فوتی گزارش شده است افزود: قطع راه دسترسی ۸۹۰ روستا قطع شده بود که تاکنون ۵۰۰ راه دسترسی بازگشایی شده همچنین برق ۸۷۳ روستا نیز قطع که ۴۷۳ روستا وصل شده است.


زینی وند خاطرنشان کرد: شبکه آب ۲۴۵ روستا نیز بر اثر سیل قطع شده که تنها آب ۵۳ روستا تاکنون وصل شده است.


وی گفت: حجم تخریب راه های روستایی به گونه ای است که بسیاری از روستاها راه دسترسی ندارند و به وسیله چرخبال امداد رسانی می شوند.


وی از تشکیل ۴۵۰ اکیپ از دستگاه‌های مختلف امداد رسانی از جمله هلال احمر، اورژانس و نیروهای نظامی و انتظامی در ساعات اولیه و اعزام به منطقه خبر داد و گفت: علاوه بر اینها ۶۵ گروه جهادی فعال به استعداد ۳۵۰۰ نفر نیز در حال خدمت رسانی به مردم منطقه هستند.


معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان گفت: وضعیت توپوگرافی منطقه بگونه‌ای است که سیلاب تا مدت ها در منطقه بخصوص در دشتیاری و باهوکلات ماندگاری دارد که این ماندگاری تبعات بهداشتی عدیده‌ای را برای مردم منطقه به دنبال خواهد داشت.


زینی‌وند نیازمندی های ضروری مردم سیل زده را سبد غذایی، بسته های بهداشتی، آب معدنی، چادر، لوازم خانگی ضروری و وسایل گرم کننده اعلام کرد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 98102519400
  • خبرنگار :