رضا میرشفیعی در گفتوگو با ایسنا، در ارزیابی از مسابقات قهرمانی کشور پاراوزنهبرداری که زیر نظر کمیته بینالمللی پارالمپیک برگزار شد، اظهار کرد: در این مسابقات ۱۱۱ ورزشکار از ۱۹ استان در رده سنی جوانان و بزرگسالان حضور داشتند که در ۱۰ وزن (۴۹، ۵۴، ۵۹، ۶۵، ۷۲، ۸۰، ۸۸ ،۹۷، ۱۰۷ و ۱۰۷+ کیلوگرم) به رقابت پرداختند. این مسابقات چون زیر نظر کمیته بینالمللی پارالمپیک برگزار میشد دارای رنکینگ جهانی داشت و رکورد وزنهبرداران در IPC ثبت میشود.
وی درباره علت عدم حضور تیم ملی در این مسابقات گفت: تیم ملی وزنهبرداری چون فروردین برای شرکت در آخرین مرحله مسابقات کسب سهمیه و تثبیت سهمیههای خود راهی امارات میشود با تصمیم فدراسیون و کادر فنی قرار بر این شد برای جلوگیری از آسیبدیدگی در این مسابقات شرکت نکنند و پس از پایان این مسابقات تنها در رکوردگیری که توسط کادر فنی انجام خواهد شد حضور پیدا کنند.
سرپرست انجمن وزنهبرداری در پاسخ به این پرسش که آیا رکورد جدیدی در این مسابقات جابجا شد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: هر چند مسابقات در سطح بالایی برگزار شد و رکوردهای خوبی به ثبت رسید اما رکورد جدیدی جابجا نشد. ما انتظار داشتیم که رکوردها نسبت به گذشته تغییر محسوسی داشته باشد که این اتفاق در هیچ کدام از وزنها رخ نداد.
وی پیرامون این پرسش که آیا نفرات برتر مسابقات قهرمانی کشور به تیم ملی دعوت میشوند، اظهار کرد: این مسابقات تنها با هدف استعدادیابی، پشتوانهسازی و ارتقای رنکینگ انجام میشود و قرار نیست پس از پایان این مسابقات وزنه برداری به تیم ملی اضافه شود.
میرشفیعی در پایان همچنین از حضور ۲ وزنهبردار مرد و یک وزنه بردار زن غنایی در مسابقات قهرمانی کشور پاراوزنهبرداری خبر داد و افزود: این ۳ وزنهبردار به منظور افزایش رنکینگ جهانی و تثبیت رکوردهای خود در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کردند که پس از پایان این مسابقات از فدراسیون جانبازان و معلولان درخواست کردند که برای آمادهسازی خود جهت شرکت در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو، ۲۰ روز اردو در ایران داشته باشند.
انتهای پیام