به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی دراین حکم تصریح کرده است: «باتوجه به اولویتها و سیاستهای وزارت متبوع به خصوص اجرای سند تحول بنیادین و بیانه گام دوم انقلاب اسلامی با همکاری ومشارکت معاونان و کارشناسان ستادی و استفاده از تمام ظرفیت های دولت، نهادهای عمومی ،خانواده بزرگ و تاثیر گذار معلمان، مدیران گامهای موثر تری درجهت اعتلای نظام آموزشی و خدمت به مردم عزیز ایران اسلامی بردارید».
اوحدی سال ۱۳۵۴ در کنکور سراسری در رشته مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد، اما رشته مورد علاقه او مهندسی راه و ساختمان و برق بود. بنابراین در آزمون اعزام به خارج شرکت کرد و با رتبه عالی از پنج دانشگاه معتبر و مطرح آمریکا پذیرش گرفت. دانشگاه لانبیچ کالیفرنیا که از دانشگاههای مطرح دنیا است انتخاب او بود.
بعد از ورود امام به کشور، اولین پروازی که در فرودگاه مهرآباد به زمین نشست جمعی از دانشجویان آمریکایی و اروپایی را برای یاری امام به کشور بازگرداند که سعید اوحدی یکی از آنها بود. بعد از مدتی حضور در فعالیتهای اجتماعی و سیاسی و در شهریور ۵۸ مجدداً برای ادامه تحصیل به آمریکا بازگشت. او در این مقطع به فعالیتهای سیاسی خود در آمریکا شدت بخشید.
وی با آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ دوباره به ایران برگشت و از همان آغاز جنگ حضوری فعال در جبههها داشت. روحیه مبارزهطلبی او در مدت اسارت باعث شد که بارها بین اردوگاههای مختلف جابهجا شود. او نزدیک به ۸ سال اسارت خود را در اردوگاههای موصل یک، رمادیه، بینالقفسین، موصل چهار، سلول الرشید بغداد و اردوگاه پنج (افسران) گذراند. اسارت او آنقدر طول کشید که خبر شهادت برادرش را در اسارت دریافت کرد. مهندس اوحدی سرانجام در شهریور سال ۶۹ به عنوان آخرین آزادگان ایرانی به همراه سایر اسرا به وطن بازگشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، وی پس از بازگشت به کشور در پستها و مسئولیتهای مختلفی از جمله معاونت سیاحتی وزارت ارشاد، مدیریت عمره کشور (که در این مسئولیت زمینه ورود آزادگان را به خدمترسانی به عمرهگذاران فراهم کرد)، مدیریت نمایشگاههای تمدن اسلامی در مالزی و مدیر عامل شرکت اقتصادی و خودکفایی آزادگان از سال ۸۸ تا ۹۱ ، عضو هیات مدیره سازمان ایران گردی و جهانگردی و نیز در بعثه مقام معظم رهبری و معاون وزیر و رئیس سازمان حج و زیارت انجام وظیفه کرد.
انتهای پیام