سرور چیست؟

در این متن آموزشی قصد داریم تا به بررسی و راهنمای خرید سرور بپردازیم و توضیح دهیم که چه سروری با چه سخت‌افزاری برای وب‌سایت یا انجام پردازش‌های طولانی‌مدت مناسب‌تر است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ایران سرور، قبل از شروع راهنمای خرید سرور، ابتدا باید با کانسپت و مفهوم سرور آشنا شوید. سرور یک کامپیوتر می‌باشد که به‌صورت ۲۴ ساعتی در فضایی به نام دیتاسنتر و رَک نگهداری می‌شود. سرور دقیقاً مثل کامپیوترهای شخصی دارای رم، سی پی یو، هارد و ... می‌باشد و تنها تفاوت آن با کامپیوترها در این می‌باشد که به‌صورت ۲۴ ساعته روشن هستند و خاموش نمی‌شوند.

سرورها انواع مختلفی دارد که در ادامه به آن می‌پردازیم:

انواع سرور

همان‌طور که اشاره کردیم، سرورها انواع مختلفی دارد، سرورها عبارت‌اند از:

یکی از مواردی که اهمیت بسیار زیادی در انتخاب سرور مناسب دارد، کاربرد آن برای شما می‌باشد. برای مثال اگر قصد دارید که یک وب‌سایت را روی یک سرور مجازی میزبانی کنید، این سرور مجازی باید قدرت زیادی داشته باشد تا زمانی که تعداد کاربران وب‌سایت شما زیاد شد، از بین نرود و بتواند حجم زیادی از کاربر را داخل وب‌سایت شما هندل کند. 

سرور اختصاصی یا VDS چیست؟

سرورهای اختصاصی تماماً اختصاصی می‌باشد و منابع آن سرور کاملاً در اختیار شما گذاشته می‌شود و با هیچ شخص دیگری به اشتراک گذاشته نمی‌شود. سرورهای اختصاصی، قدرت پردازش بسیار بالایی دارند و برای وب‌سایت‌های پربازدید بسیار مناسب می‌باشند. برای سفارش سرور اختصاصی می‌توانید از شرکت ایران سرور اقدام کنید.

سرور مجازی یا VPS چیست؟

سرور مجازی واحد کوچک‌تر سرورهای اختصاصی به‌حساب می‌آیند و تفاوت‌هایی با سرورهای اختصاصی هم نیز دارند. بزرگ‌ترین تفاوت‌های آن‌ها با سرورهای اختصاصی در این می‌باشد که منابع آن‌ها تقسیم‌ شده است؛ مثلاً اگر ما یک سرور اختصاصی با رم ۳۲ گیگابایت داشته باشیم، می‌توانیم با تقسیم رم و بقیه منابع آن را نصف کنیم و روی آی پی دیگری از همان رنج استفاده می‌شود و ما دو عدد سرور با رم ۱۶ گیگابایت داریم و می‌توانیم این ۱۶ گیگابایت را به واحدهای کوچک‌تر و کوچک‌تر تقسیم کنیم. 

سرورهای مجازی نسبت به سرورهای اختصاصی پردازش‌های ضعیف‌تری دارند و برای وب‌سایت‌هایی با بازدید متوسط مناسب می‌باشد. 

سرور ابری یا Cloud Server چیست؟

تفاوت سرورهای ابری با سرور اختصاصی و سرور مجازی، در این می‌باشد که با استفاده از چندین سرور برای پردازش اطلاعات، سخت‌افزارهایی فوق‌العاده قدرتمند و تعداد تراکم بسیار کم سرور پردازش‌ها سریع‌تر می‌شود. 

انواع سیستم‌عامل سرورهای مجازی و اختصاصی

روی سرورهای مجازی و سرورهای اختصاصی، سیستم‌عامل‌های متنوعی نصب می‌گردد، برای مثال شما می‌توانید روی سرور مجازی‌تان، سیستم‌عامل لینوکس نصب کنید و این سرور مجازی تبدیل می‌شود به سرور مجازی لینوکس، همین مورد برای سرورهای اختصاصی هم صدق می‌کند و شما می‌توانید سرور اختصاصی ویندوز، سرور مجازی ویندوز و … سفارش دهید. 

انتهای رپرتاژ آگهی

  • یکشنبه/ ۲۲ دی ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 98102216718
  • خبرنگار : 30054