به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری ۱۰ دی ماه سال جاری درباره آخرین وضعیت رسیدگی به این پرونده گفت: طولانی شدن این پرونده به جهت اینکه این پرونده ۳۲۵۰ شاکی دارد؛ اجتناب ناپذیر بود. در این پرونده ۱۸۱۲ میلیارد و ۵۵۲ میلیون و ۶۳۰ هزار و ۴۴۱ ریال وجوه از مردم جمع آوری شده است و ۶۷۳ میلیارد و ۷۵۶ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۱۳۲ ریال از اموال این فرد شناسایی شده و به شکات مسترد شده است. ۱۶۱۳ نفر از شکات ۱۰۰ درصد مطالبات خود را گرفته و دیگر شکات نیز ۳۰ درصد مطالبات خود را گرفتند.
براساس این گزارش، سردار سیدکمال هادیانفر رییس پلیس فتای ناجا مهرماه سال ۹۷ از دستگیری متهم اصلی سکه ثامن و همسرش خبر داد و گفت: از حدود دو سال قبل فردی به نام زاهدی فرد، در یکی از شهرستانهای کشور مجوز فعالیت خود برای خرید و فروش سکه را دریافت کرد، اما مدتی بعد فعالیت خود را به فضای مجازی و دیگر شهرهای کشور از جمله تهران گسترش داد.بیش از ۳۵ هزار نفر عضو این سایت بودند و حدود ۶۰۰۰ نفر هم در این سایت تراکنش مالی داشتند.
پیش از این رسول کوهپایه زاده وکیل مدافع مالباختگان پرونده سکه ثامن در تشریح این پرونده گفته بود: بعد از اینکه متهم ردیف اول پرونده از کشور فرار کرد و با درایت نیروهای انتظامی و امنیتی و قضایی به کشور مسترد شد؛ پرونده در شعبه ۵ بازپرسی دادسرای رسیدگی به جرایم رایانهای تهران مفتوح شد و تحت رسیدگی قرار گرفت و از آنجایی که تعداد کاربران این سایت چند ده هزار نفر بودند و تعداد شکات و مالباختگان بیش از چندین هزار نفر بودند، مقرر شد که پروندهها از سراسر کشور جهت تجمیع به شعبه مذکور در تهران ارسال شود و از تاریخ ۲۴ /۹ /۹۷ به دستور بازپرس همه شکات در ساعات مشخص جهت ارایه توضیحات و اسناد احضار شدند. شکایت موکلین تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع و اخلال در نظام اقتصادی کشور مطرح و ثبت شد.
سرانجام پرونده به شعبه ۱۰۶۴ دادگاه کیفری دو تهران، به ریاست قاضی قاسمی ارسال شد و قرار منع تعقیب صادره از سوی دادسرا نسبت به همسر و خواهر متهم و طراحان سایت در این پرونده نقض و آنها متهم تشخیص داده شدند.
انتهای پیام