رشد ۱۵ درصدی بودجه دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال آینده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از رشد ۱۵ درصدی بودجه دانشگاه در سال آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر کوهپایه‌زاده در سی و سومین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی اظهار کرد: در این شرایط برای اقتدار علمی و عملکرد بهتر باید تلاشمان را بیشتر کنیم و با اراده قوی در مسیر خودکفایی نظام‌سلامت گام برداریم.

وی ضمن ارائه گزارشی از سفر به پاکستان، به دستاوردها و جایگاه ایران در سطح منطقه اشاره کرد و افزود: در این سفر مقرر شد یک نظام آموزشی پرستاری و آموزش طب اورژانس در پاکستان راه‌اندازی شود که با توجه به ظرفیتهای موجود، مسئولیت آن به دانشگاه ایران واگذار شد.

دکتر کوهپایه‌زاده تصریح کرد:  بودجه دانشگاه در سال ۹۹ حداکثر ۱۵ درصد در بخش‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی،  بهداشت و درمان رشد خواهد داشت.

وی گفت: تعیین ۳۵ درصد مالیات بر کارانه پزشکان عواقب بدی به دنبال دارد و در ارائه خدمات با کیفیت سلامت به مردم تاثیر می‌گذارد.

دکتر کوهپایه‌زاده درباره ایجاد شورای المپیاد علمی دانشجویان نیز گفت: این شورا با هدف ایجاد یک تشکل ذهنی، هم فکری و در راستای پاسخگویی به نیازهای آموزشی ایجاد شده است.

دکتر مقتدایی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز گزارشی از حضور تیم افغانستان در دانشگاه ایران و سفر نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی ایران به کشور سوریه ارائه کرد.

دکتر مقتدایی خاطر نشان کرد: این نشست‌ها به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک و توسعه مبحث گردشگری سلامت برگزار شد.

دکتر مظاهری‌نژاد، معاون آموزشی دانشگاه ایران نیز در ادامه در خصوص اساسنامه شورای مرکزی المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه توضیحاتی را ارائه داد و اعلام کرد: ساماندهی بهتر آموزش دانشجویان و شناسایی اساتید برجسته اساس کار ما است.

دکتر مظاهری‌نژاد اظهار کرد: پنجمین دوره المپیاد علمی دانشجویان در حیطه‌های مختلف برگزار می‌شود.

بر اساس اعلام دانشگاه ایران، کلیات این اساسنامه با نظر اکثریت اعضای شورا به تصویب رسید.

در ادامه جلسه نماینده معاون آموزشی در خصوص مراحل طراحی، راه‌اندازی و اجرای مدل بومی‌سازی دانشگاه سومین نسل (دانشگاه سالمندی) توضیح داد و افزود: این پروژه در سه فاز تبیین مدل بومی، طراحی و اجرا و ارزشیابی انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه ایران نیز در خصوص اجرای این طرح تصریح کرد: با توجه به افزایش سن سالمندی این مبحث در راستای پاسخگویی اجتماعی ضروری است، در واقع این طرح مردم نهاد به ارتقای کیفیت زندگی سالمندان کمک می‌کند.

دکتر متولیان، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ایران نیز به بیان آخرین دستور شورای دانشگاه پرداخت و افزود: در حال حاضر در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۴۶ مرکز تحقیقاتی و سه پژوهشکده وجود دارد.

وی پیشنهاد داد: در جهت هم‌افزایی مراکز تحقیقاتی، پژوهشکده مدیریت سلامت و پژوهشکده سلامت محیط و کار تاسیس شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر کوهپایه‌زاده، رییس دانشگاه ایران نیز در خصوص لزوم ایجاد پژوهشکده خاطرنشان کرد: ایجاد پژوهشکده برای تقویت مراکز تحقیقاتی ضعیف ضروری است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۵ دی ۱۳۹۸ / ۱۷:۴۶
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 98101511858
  • خبرنگار :