به گزارش ایسنا، حسن کامران در تذکرات شفاهی خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی با تسلیت شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به حضور بقیهالله الاعظم و مقام معظم رهبری، اظهار کرد: ایشان مدلی در جهان اسلام ایجاد کرد که صف شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی روشن شد و سنی واهی و شیعه علوی هر دو در یک صف علیه استکبار رزمیدند.
وی افزود: امروز هم سردار قاآنی با همان اقتدار آمریکاییها را بی اعتبار خواهند کرد و مردم هم از این مرام دفاع کرده و میخواهند انتقام گرفته و پاسخ قاطع داده شود.
کامران در تذکرات خود اظهار کرد: مردم شهیدپرور اصفهان هم تقاضا کردند که جنازه مطهر سردار سلیمانی در اصفهان نیز به دلیل اینکه امام فرمودند در کجای دنیا مثل اصفهان پیدا میکنید و چون این شهر پرشهید است که هم شهدای مدافع حرم و هم شهدای امنیت زیاد دارد، تشییع شود.
وی ابراز امیدواری کرد: با عجین شدن خون شهید ابومهدی این راه استمرار داشته و عراقیهای عزیز و مسلمین این راه را تشبه کنند.
نماینده مردم اصفهان در خصوص اشرافی گری نیز تذکر داد و در پایان تذکراتش خواستار توجه به موضوع همسان سازی کارگران در تلفیق بودجه شد.
انتهای پیام