به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، «ارتش سفالین» چین پیش از اکتشاف این ۲۲۰ مجسمه جدید شامل هشتهزار سرباز، ۱۳۰ ارابه به همراه ۵۲۹ اسب و ۱۵۰ اسب سواری میشد.
این مجموعه در فاصله یک مایلی مقبره «چین شی هوآن» اولین امپراطور چین که در سال ۲۲۱ پیش از میلاد این سرزمین را متحد کرد، مدفون شده بود.
مقبره امپراطور «چین شی هوآن» در «شی آن» شهری در شمال غربی چین واقع شده است.
از جمله نتایج جدیدترین کاوش باستانشناسان به مجسمه طلایی یک شتر میتوان اشاره کرد که به نظر میرسد قدیمیترین اثر کشف شده در نوع خود باشد.
این اکتشاف بزرگ جدید که برای نخستین بار توسط خبرگزاریهای محلی چین گزارش شد در نتیجه یککاوش حدودا ۱۰ ساله در یکی از چهار گودال واقع در این مقبره است. باستانشناسان در کاوشهای سالهای گذشته موفق شده بودند در این گودال که حدودا ۴۰۰ متر مربع وسعت دارد، حدود ۶۰۰۰ سرباز سفالین کشف کنند.
سرپرست تیم کاوشی اخیر معتقد است، یافتههای اخیر میتوانند اطلاعات بیشتری را درباره نحوه اداره ارتش باستانی چین ارائه دهند؛ چرا که بسیاری از سربازان سفالین که اخیرا کشف شدهاند ابزاری شبیه به نیزه و کمان در دست داشتند که میتواند نشاندهنده نقش و مسوولیت آنها در میدان نبرد باشد.
ساخت آرامگاه امپراطور«هوآن» از سال ۲۴۶ پیش از میلاد و درست در زمانی که این امپراطور به روی تخت نشست، آغاز شد. متخصصان معتقدند در مجموع ۷۰۰ هزار کارگر در ساخت این آرامگاه مشارکت داشتهاند.
این مجسمهها که در اندازه واقعی یک انسان ساخته شدهاند و هرکدام چهره واقعی و منحصر بهفرد خود را دارند سبب شده تا باستانشناسان نظریه ساخت ارتش مشهور چینی تحت نظر یک مجسمهساز یونانی را ارائه دهند. یونانیها به عنوان اولین مردمی که قادر به ساخت مجسمه با ویژگیهای بسیار نزدیک به واقعیت بودند، شناخته میشوند.
مجسمهها در چین پیش از ساخت مجسمههای ارتش سفالین، تنها در مقیاس ۲۰ سانتیمتری ساخته میشدند.
"ارتش سفالین" به عنوان یکی از بزرگترین اکتشافات باستانشناسی قرن در سال ۱۹۸۷ میلادی در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسید.
انتهای پیام